Friday, July 15, 2011

ARE YOU A GOOD BOYFRIEND / GIRLFRIEND???

Tadi kat TWITTER ada user ni post satu kuiz berkenaan perhubungan...walaupun aku tak ada pakwe...tapi aku buat berdasarkan perhubungan aku dulu...tak salah kan?? :)

Siapa nak buat...terus terjah ke LINK ini...dan kuiz ini sekadar sukasuka saja ok...jangan ambil serius pula...kang ada yang putus sebab kuiz ni...memang aku rasa nak bagi penyepak...-___-

Buat punya buat...ada 10 soalan je semuanya...dapat satulah jawapan...fuh...kagum aku...aku ke tuh???hahahahha!!! XDD

-------------------------------------------

Awesome! Be mine?

You are the perfect person to be in a relationship with. You make the other person feel good about themselves and you always listen to them about their day and problems. Anyone would love to just be friends with such a nice person like you! Keep it up, rockstar!

-------------------------------------------

Cewah!!!yo yo ooo je kan...tapi kalau betul aku jumpa seseorang yang bakal aku sayangi kelak...peh...memang aku layan terbaik punya...upppps!!!siapa yaa...mestilah suamiku...INSYAALLAH...heee...berangan je YF ni...apa pun tak boleh!!!
ASSALAMUALAIKUM


-------------------------------------------

YF : Beribu sesalan

2 comments:

Zulfahmi Abidin said...

weh. jangan taksub sgt weh dgn bende2 nie.hehehe. tak tau itu nikmat.baik ko tak yah amek tau.^_^

DiriKu said...

@Zulfahmi Abidin : taksub???apakah? -___-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...