Monday, July 4, 2011

PENCIPTA SPONTANEOUS THURSDAY

Aku tertanyatanya juga...siapalah yang cipta segmen ni kan...agak menarik jugalah...bila buka FACEBOOK...erk...buka je ok...bukan aktif pun...ada sorang mamat ni...post pasal SPONTANEOUS THURSDAY...lah...dia ni ke yang buat?


Nama beliau SYAFIQ ROSLI...HOT jugalah di arena BLOGGING ni...menjadikan Sandiwara Seorang Insan sebagai nama rasmi dalam berblogging...dan setahu aku...dia pernah buat trademark Never Say Never...tak tahulah masih maintain atau tak...itu kena tanya beliau sendirilah ya... :P

Hamboi...siap buat GROUP PAGE dan FAN PAGE bagai...tapi jangan tak tahu...segmen ni...dapat sambutan yang menggalakkan di kalangan blogger tanah air...waaaa...bagusbagus!!!itulah yang kita mahu...sehati dan sejiwalah kita semua...tak payah berhati busuk bagai...kita tetap rakyat Malaysia...di bawah satu bendera yang sama...yeah!!! #tetiba

INSYAALLAH...aku akan join kat Group Page dan Fan Page beliau tuh...tapi bukan masa yang terdekat nih...aku nak away dari FACEBOOK kejap... :)
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------------

YF : Aku pun buat segment WORDLESS MORNING juga...
Tapi aku je lah yang buat...XD

2 comments:

Syafiq Rosli said...

hehe..thank sangat2..terharu tau..bnda ni pun scara spontan terjadi

DiriKu said...

@Syafiq Rosli : hahha..apa ada hal...keep it up!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...