Wednesday, July 27, 2011

TWITTER ADA HAD UNTUK UPDATE STATUS KE???

" You are over the daily limit for sending Tweets. 
Please wait a few hours and try again. 

Peh!!! Berapi je aku bila aku dapat statement macam ni!! Hahahaha!! Tak ku sangka, TWITTER pun ada had-had dia yang tak boleh kita atasi. Cewah! First time ni dapat! Hahahaha!

Apa pun tak boleh! Baru nak jadi Queen Timeline. Kehkehkehkeh! Twit guna text pun tak boleh gak. Haiyaaaa! So, apa nak buat ni? Buat bodoo je lah ek. XD
ASSALAMUALAIKUM


---------------------------------------

YF : Past is past. Present and future is more important.

3 comments:

Umie Artoqiemie said...

a'ah. twitter ni bengong sikit, x mcm FB boleh pjg lebaq..

eskrem tu pe kaitan ngan twitter eh? hahaha.

Zulfahmi Abidin said...

hahah.aku hari2 kene weh.^_^ pakai lah tweetdeck klu nak kene limit lagi cepat.^_^

DiriKu said...

@Umie Artoqiemie : hahaaha...aiskrim tu saje je..mmg tak ada kena mengena pun XDD

@Zulfahmi Abidin : rajin gak guna tweetdeck...huhuhh..-__-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...