Monday, October 31, 2011

NOWADAYS

ASSALAMUALAIKUM

Hahaha! Kembali lagi! Nak menyapu dan membersihkan ruangan blog yang sekian lama tidak terusik. ALHAMDULILLAH for this opportunity. :)

Dah berapa lama aku menyepi ya? Tidak ingat pula. Setakat ini, kelas ok saja. Hidup pun, ok saja. Eh? Ok ke? Actually, I'm not really sure about it. Walau apa pun, hidup harus diteruskan. Ya tak? XD

Ah, sudah! Tetibe blur. Hahahah! So sorry! I'm always be like this. Haish! Tak boleh kerja under pressure la kau ni YF. Buat entri tak sampai sekangkang kera pun dah blur. Kehkehkeh! 

Hah! Teringat sesuatu. Hehehe. Aku mudahkan saja entri kali ni ya. Tak mahu serabut kepala korang yang membaca nanti. Eh, masih ada lagikah pembaca blog aku ni? :)

Ada satu entri aku, berkaitan dengan Maria Elena kalau perasanlah, kan. Dia telah pun dirisik oleh kekasihnya. Wow! Best, kan? Nak tengok entri dia dirisik tu? Moh terjah link MARIA ELENA ni.

Kenapa aku nak cerita pasal Maria Elena ni? Saja je sebenarnya. Hehehe. Kalau ada pun, aku tak nak cerita kat sini. Biarkan dalam hati saja. :)

Ok! I have to stop writing! Fuh!
All the best for you all and smile always. :)
ASSALAMUALAIKUM


 -------------------------------------------------

YF : Susah nak puaskan hati semua pihak tapi itulah kehidupan.

1 comment:

Anonymous said...

perlu memeriksa:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...