Monday, November 28, 2011

WORDLESS MORNING #61


----------------------------------------

YF : I wish that I can stop the time so I can watch you as long as I want too.

Friday, November 11, 2011

USELESS

ASSALAMUALAIKUM

First of all, please forgive me for everything that I had done. May be I just not realize that I'm hurting someone's feeling. I don't know about what. May be I just did it. I'm sorry again. I really mean it. :)

Nowadays, I'm keeping on 'staring' the humankind's behaviours. I'm 'staring' with mine too. Yeah. I'm a jerk. Totally a loser.  I admit it. To be honest,  I don't know what to do else. I really don't even know what I'm doing right now. Not have a clue. I know that people always do mistakes. With or without they realize it. Same goes with me too. But, what should I do? That question keep appearing in my mind. I don't know yours but I'm pretty sure that you all have that kind of problem too. Sometimes, I guess. Am I right? ;P

Actually, I'm so embrace with myself. Feel so useless. Yeah. It's the same crap that I keep talking about. USELESS. I want to throw away that thought! It really do killing me softly. Slowly. But still hurts. Fuh! You know what kind of feel of that? Naa. You don't. Oh yeah? You have the same size with my shoes? Hahaha. I hope so. Joking. LOL.

Okay. I'm the blurry girl, with the messy thoughts, and of course, not really attractive like others. Stop typing nonsense YF. Don't dragging their mind into yours. Hahaha!  

Again, I'm sorry. Sorry for everything. Fuh!
I keep on doing that, right? That 'FUH' . XD
Forget it.
Enjoy your day. Hope it will be the greatest day ever.
ASSALAMUALAIKUM.

p/s : Sorry again for the worst grammatical. XD


------------------------------------

YF : I do love you. #mysoulmate

WORDLESS MORNING #60


----------------------------------------

YF : I won't if I don't want too.

Wednesday, November 9, 2011

WORDLESS MORNING #59


-----------------------------------

YF : This is getting worse than I've ever thought

Tuesday, November 8, 2011

WORDLESS MORNING #58


----------------------------------------

YF : Too scared, Too weak

SURI RUMAH YANG KREATIF

ASSALAMUALAIKUM!

Fuh! Entri ni aku dah buat Ahad lepas tapi aku jadikan draft dulu. Sekarang baru nak share, kan? XD

Gambar-gambar kat bawah ni adalah sumber dari TUMBLR dan bagi aku, ia tersangatlah CUTE!!! Rasa nak cubit-cubit je baby tu tau!

Malangnya, ini bukan sebab baby yang sedang tidur tu tapi kerana mak baby ni yang tersangatlah tak ada kerja dan KREATIF gilak! #over -__-"

Tengoklah apa dia dah buat dengan anaknya yang sedang lena diulit mimpi. Bila baby ni dah besar nanti, mesti dia bangga gila! 


"Eh! Eh! Mama saya jadikan saya model la masa saya tidur!" #LOL


Heheheh! Enjoy watching it, okay? :)



Fuh! Got to go I guess.
Need my sleep and my rest like Sleeping Beauty may be. XD
ASSALAMUALAIKUM

-----------------------------------

YF : Jujur Saja 


Friday, November 4, 2011

WORDLESS MORNING #57


-------------------------------------------

YF : Yes, I did it.

10 THINGS THAT I HATE ABOUT YOU

I HATE WHEN YOU TRIED TO APPROACH ME

I HATE WHEN YOU INSISTED TO GET MY REAL NAME

I HATE THE WAY YOU LOOKED AT ME

I HATE WHEN YOU GAVE ME A SWEET SMILE

I HATE WHEN YOU TRIED TO MAKE ME LAUGHS

I HATE WHEN WE SPENT TIMES TOGETHER

I HATE WHEN YOU TRIED TO MAKE THINGS SEEMS POSSIBLE WITH ME

I HATE WHEN YOU SAID HARSH WORDS TO ME

I HATE WHEN YOU NEVER LOOK AT ME AFTER THAT DAY

I JUST 'HATE' YOU.


----------------------------------------------

YF : The more I try, the less I get

Thursday, November 3, 2011

WORDLESS MORNING #56


------------------------------

YF : I wish there is no GRAVITY

THE FIRST TIME IN MY LIFE

ASSALAMUALAIKUM

Eh, eh! Aku update blog! Lagi! Hahahaha! It's the first time in my life, updating my blog in mahallah's room. Tak percaya aku! Sebenarnya, ini baru pertama kali aku cuba untuk update blog kat dalam bilik ni. Sebab tak berapa nak yakin dengan kemampuan WI-FI yang sedia ada. Sebab macam Facebook, seriously sangat slow tahap siput **** nak tunggu dia loading. Tapi blogspot, sebaliknya pula. Kehkehkeh!

Tapi ini merupakan satu kelalaian buat aku! YF! Kau jangan nak suka sangat ek. Study! Belajar! Study! Belajar! Yeah! Erk? -__-"

Semalam, hari yang memenatkan buat aku. Badan penat. Otak penat. Hati penat. Haish! Semuanya penatlah. Aku nak cakap pasal hati yang penat tu. Aku rasa sedih, kecewa, marah dan segalanyalah. Tak tahu nak terangkan macam mana. Dalam hati, berdoa agar aku tidak cepat melatah dalam melayan kerenah dugaan kehidupan seharian tu. ALHAMDULILLAH. ALLAH bagi aku satu perasaan yang sangat melegakan selepas 'kejadian' itu. Apa nak jadi, jadilah. Aku dah tak hairan semua tu. Yang penting, aku rasa puas. (^,^)v

Kadang-kadang, aku peliklah. Kenapalah buat macam tu lagi walaupun tahu terang-terangan yang perkara itu sangatlah membuat hati rasa meluat? Aku yang tengok ni, alahai. Kasihan betul. Tak dapat nak bezakan ke? Then, yang jadi mangsa orang lain. Aku nak tengok jugalah kan, sampai bila cerita yang sama akan berulang, berulang, berulang dan akan terus berulang. Hmm.

Dahlah. Mata dah cukup sepet untuk menaip ni. Tapi bukan nak tidur pun. Ada benda nak buat. Jumpa lagilah ek? Maaflah kalau terkasar bahasa dalam entri-entri aku. 

Till then,
ASSALAMUALAIKUM.


----------------------------------------

YF : You can do the same things with others but not with me.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...