Saturday, January 1, 2011

SORRY THAT I LOVED YOU

ASSALAMUALAIKUM semua!!

Bertemu kembali yawww...heheheehe...
Kali ni....aku nak post satu lagu yang aku dah jatuh cinta sesangat...
Penyanyi dia pun boleh tahan jugak..Chinese...mix kot...
Aku tengok video klip dia..siap nangisnangis lagi...terharu woo kalau ada lelaki wat camtu kat aku....




Pape hal...mari kita tengok dan layan sesama lagu nih....*sebelum tu..pause dulu ok playlist aku yang auto tu













Kepada yang malas nak tunggu loading kat blog ni....pergi ke * YouTube * :)
Ni plak....aku bagi dia lirik dia kepada yang malas nak dengar....*semua nak bagitau...sepak kang? -.-

For all of the times that I tried for your smile
For making you think that I was worth the while
So your love love love love love would be mine

For sending you flowers and holding your hand
That no one was there to take a stand
But then love love love made us blind

And I'm so sorry that I hurt you
Sorry that I fell through
Sorry I was falling in love with you
I'm sorry that it came true but sorry doesn't turn back time
For all that I have done to you
I wish that I could make it right
So sorry that I loved you
Sorry that I needed you
Sorry that I held you tight

And I'm so sorry for...
Making you love me and saying goodbye
For being the one that taught you how to cry
It was love love love and it passed us by

For giving you every thing that you dreamed
For taking it back when I fled the scene
Sorry love, for wasting your time

And I'm so sorry that I hurt you
Sorry that I fell through
Sorry I was falling in love with you
I'm sorry that it came true but sorry doesn't turn back time
For all that I have done to you
I wish that I could make it right
So sorry that I loved you
Sorry that I needed you
Sorry that I held you tight

An apology now after all of this time
Won't make any difference tonight
But I'm hoping "im sorry" will open your mind
To love love love love in your life

----------------------------------------

Amacam...best tak??sedih kan???sob3...TT

Tunggu lagu favourite aku untuk entri akan datang ok...
ASSALAMUALAIKUM :)

----------------------------------------

p/s : Keliru dan tertanya-tanya -.-



Comel

ASSALAMUALAIKUM sekali lagi... :DD


Comel...nak tau siapa yang comel...aku la tu...hahhahhah...perasan bagi kat aku...aku mesti menang punya...yeah!!


Tak ada laa...tadi..aku pergi masjid kat area rumah aku....ada tazkirah..pasal sambut Tahun Baru...tapi itu aku cerita kat next entri ok...


Ni pasal dua orang budak kecik yang tersangatlah comel belaka...
Time aku berehat3 kat bahagian belakang...tetiba ada 2 orang budak kecik berlari3 masuk kat area jemaah perempuan...hohoho...dan aku macam....




Sempat jugak aku snap gambar diorang..hehehe...bukti itu penting ok!!


Shuhada dan Shakira

Selepas disoal selidik...nama mereka berdua Shuhada dan Shakira....percaya ke tak???
Kalau tak percaya....meh..aku bagi lagi satu bukti... :DD

Please ignore the jerawats okes -.-

Percaya kan...dah percaya..bagus..-.-
Malam nanti..INSYAALLAH...akan pergi ke masjid lagi...harapharap mereka berdua ada lagi yaa....hohoho...*teringin nak ada anak sendiri...comel cam ni...TT

Oki laaa...jumpa pada next entri yeah....
ASSALAMUALAIKUM <3

-----------------------------------------
p/s : Luahkan rasa..agar tidak terbeban 



Kes Dengki

ASSALAMUALAIKUM ya sahabatsahabatku... :D

Korg semua baca kan tajuk kat atas tu...D.E.N.G.K.I -.-

Aku pun tak faham la manusia zaman sekarang ni...pantang orang bahagia sikit.....mula la nak tabur jarum kat hubungan orang tu...apa daaaa....macam tak ada kerja lain jaaa...aku pun naik meluat bila jumpa orang macam ni..

Mesti korang nak tahu kan...apa la yang aku dok bebel tak tentu hala nih....ni pasal kes makwe KHAIRUL FAHMI...penjaga gol Malaysia...untuk bukti DENGKI ni....korang klik kat * SINI *ok...

Aku tak klik button LIKE tu...sebab aku rasa macam tak patut kot....apa daaaa...nak kenal siapa makwe KHAIRUL FAHMI...nama dia AIMIE HARMELIA...klik nama dia untuk pergi ke blog dia...ni ada beberapa keping gambar dia untuk yang malas nak pergi jenguk blog dia tu...


Elia dan Khairul Fahmi

Comel pe? -.-


Papehal....muhasabah diri ok...jangan asyik nak mendengki je...balik umah tidur lagi bagus ok....
--------------------------------------------

p/s : Aku biarkan engkau terbang bebas (^^)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...