Wednesday, January 19, 2011

JOM GEGAR BLOG!!!


ASSALAMUALAIKUM!!

Maaf sangatsangat kalau aku tak update blog lebih dari 3 entri dalam sehari...penat sikit sejak dua menjak ni...mata dok merayu suruh tidur awal....huhuhuh....

Bukabuka blog...mata terus tertarik dengan segmen bro BEN ASHAARI kita...hahahaha!!!memang terbaik dari ladang!!!

ASSALAMUALAIKUM!

-------------------------------

YF : Suka tengok wajah lelaki yang tenang 
bersama senyuman ikhlas <3

NGANGKUNG

ASSALAMUALAIKUM!!

Nak share satu lagi movie!!NGANGKUNG!!

Overall...cerita ni ok je...tak terlalu lawak mana pun...tak tau la macam mana boleh cecah lebih dari kutipan ADNAN SEMPIT...mungkin kerana pelakon utama dia..SHAHEIZY SAM yang hot lagi comel nih...


Tapi..itu pendapat aku laa...ok!!siapa  yang belum tengok...jom!!kita review cerita ni!!

------------------------------
Poster NGANGKUNG : -


Antara pelakon NGANGKUNG : - 


Snapshot NGANGKUNG : -


Antara babakbabak menarik : -







Trailer NGANGKUNG : - 




Sinopsis : -

Ngangkung memaparkan kisah Azim (Shaheizy Sam) yang hidup serba sederhana bersama isterinya, Suri (Eira Syazira) dan anak mereka Wahida (Farisya Fatin). Azim terpedaya dengan hasutan rakan baiknya, Tasnim (Azad Jazmin) dan Wan (Angah Raja Lawak) untuk menyertai aktiviti ngankung yang dilihat dapat mengubah cara hidupnya.

Semakin hari mereka bertiga semakin rancak bermain ekor sehinggalah kehidupan Azim menjadi lebih mewah hasil daripada kemenangan nombor ekor yang diperoleh menerusi kejadian aneh di kawasan hutan. Biarpun mewah, namun kehidupannya bersama keluarga tidak lagi bahagia seperti dulu.

Mampukah rezeki yang diperoleh daripada kegiatan haram membahagiakan hidup? Walaupun niat di hati hanya ingin membaiki taraf hidup dan memberi kesenangan kepada keluarga, namun jika cara yang dipilih salah, maka tiada apa yang dapat membenarkannya.

------------------------------

Hah, amacam??ada rasa nak tengok tak??ala...download je..tak bazir duit...kakaakka!!
Ok...see you all in next post ok!! :D
ASSALAMUALAIKUM!

------------------------------

YF : Haram berjudi


@SoMalaysian SANGAT COOL!!!



ASSALAMUALAIKUM!!!

Perhatian kepada yang ada akaun TWITTER...jika berminat dengan isu rakyat MALAYSIA secara umumnya (humor)...boleh follow @SOMALAYSIAN...sambilsambil tu..boleh follow TWITTER aku sekali..heee....*promotepromote

Semuanya benar dan fakta yaa!!

Yeah!!!cool!!

-----------------------

YF : Lapar la pula -.-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...