Saturday, January 29, 2011

LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAHU HADIAH ~



Contest lagi!!!heeeee...nak join..nak join...nak join!!!Tanpa melengahkan masa jom terjah blog beliau!!Cepat!!Due Date nak dekat nih....haish..tercungapcungap aku nak update entri ni.. -.-

Nak bertuah juga..hadiah dia masyuk kot.. :D
ASSALAMUALAIKUM :)

-------------------------

YF : Ku dibius cinta <3

F*****G PERFECT





Hohohoho...maafmaaf...title tak berapa nak sopan sikit....bukan salah aku....salah siapa yang bagi tajuk lagu ni laa...persetankan tajuk dia..aku nak bagitahu lagu dia je...-.-

Ok...Entri pertama aku hari ni..aku nak post lagu yang bagi semangat untuk diri sendiri...always think positive ok...*peringatan untuk aku yang tah ke berapa juta kali tah -.-

Semua orang ada kelebihan masingmasing..cuma kita je kena cari dan explore...tapi aku tak jumpa lagi...korang dah jumpa?


Jom kita tengok MV ni ek...dan lirik pun disediakan.. :D

-----------------------------



Lirik :-
Made a wrong turn, once or twice 
Dug my way out, blood and fire 
Bad decisions, that's alright 
Welcome to my silly life 
Mistreated, misplaced, misunderstood 
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down 
Mistaken, always second guessing, underestimated 
Look, I'm still around 

Pretty pretty please, don't you ever ever feel 
Like you're less than f*ckin' perfect 
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing 
You're f*ckin' perfect to me! 

You're so mean, when you talk about yourself, you were wrong 
Change the voices in your head, make them like you instead 
So complicated, look happy, you'll make it! 
Filled with so much hatred...such a tired game 
It's enough! I've done all I can think of 
Chased down all my demons, I've seen you do the same 

Oh, pretty pretty please, don't you ever ever feel 
Like you're less than f*ckin' perfect 
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing 
You're f*ckin' perfect to me 

The whole world's scared so I swallow the fear 
The only thing I should be drinking is an ice cold beer 
So cool in line, and we try try try, but we try too hard and it's a waste of my time 
Done looking for the critics, cause they're everywhere 
They dont like my jeans, they don't get my hair 
Exchange ourselves, and we do it all the time 
Why do we do that? Why do I do that? 

Why do I do that..? 

Yeah, oh, oh baby, pretty baby..! 
Pretty pretty please, don't you ever ever feel 
Like you're less than f*ckin' perfect 
Pretty pretty please, if you ever ever feel 
Like you're nothing, you're fucking perfect to me 
You're perfect, you're perfect! 
Pretty pretty please, don't you ever ever feel 
Like you're less thank f*kin' perfect, 
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing 
You're perfect to me...

 -----------------------------

Jumpa next entry ek..
ASSALAMUALAIKUM!

-----------------------------

YF : Bila kau sedih..ku menangis


KURSUS KAHWIN HANYA UNTUK ORANG NAK KAHWIN JE KE???



Hahahahha...betul ke tu??memang laa...nak kahwin..tak ada sijil kursus kahwin..mana boleh kahwin bhai...even yang kena tangkap basah tu pun...kena ada SIJIL KURSUS KAHWIN tau...baru layak untuk dinikahkan...

Tapi pergi tanpa niat sebab nak kahwin pun...ok je...ilmu tu..banyak cerita aku dapat..leh aku jadikan iktibar dikemudian hari..kan?think positive my friends..at least...kita boleh bertindak dengan lebih baik pada masa akan datang..tak adalah sampai berceraiberai kan...tapi itu pun kerja Tuhan juga..dah tak ada jodoh..nak buat macam manakan....yang penting hati..hati mau elok, bersih, suci dan tenang...sememangnya yang baik itu datang dari ALLAH..yang buruk datangnya dari kita manusia biasa ni...

Lebih kurang begini suasana majlis


Kenapa aku boleh tahu??sebab...aku dah pergi kursus kahwin laa..heeee....last month..best gila ustazustaz yang bagi ceramah tu...sampai migraine aku dibuatnya...mana taknya...program tu 2hari...pagi sampai petang...dari pagi sampai petang tu...aku dok gelak memanjang...dah lawak..takkan nak nangis pula kan??gila ka apa??-.-

Aku pergi tanpa CALON disisi ok!!Jangan salah faham pula ek....aku pergi dengan sahabatsahabat aku...sahabat aku kat pejabat pun tumpang sekaki sekali..kehkehkehkehe...bayaran dia RM80..tapi ada uraura mengatakan..tahun ni atau bila..aku tak tahu..bayarannya akan dinaikkan ke RM300 dan jangkamasa dia pun akan dilamakan...fuuuuuhh...kalau setakat ceramah tu..aku leh terima lagi laa...kalau ada praktikal bagai...naya ja weih...kononnya banyak sangat perceraian yang berlaku..sebab tu la..diorang nak buat perancangan sebegitu rupa..

Takapa..janji aku dah ada sijil kahwin....erk....mana pula aku simpan sijil tu ek????aduhhhh..nak kena cari ni..-.-
Chaw!!
ASSALAMUALAIKUM!!

----------------------

YF : Sakit kepala pula -.-

AMERICAN IDOL SEASON 10!!CEPATNYA MASA BERLALU



Tak sangka...banyak dah masa berlalu memintas aku...hohohoh...makin tua, makin banyak tanggungjawab n makin comel...haahhaha...*ok.masuk bakul angkat sendiri XD

AMERICAN IDOL SEASON 10 (AI) disiarkan di 8TV pada hari JUMAAT dan SABTU pada pukul 10.00 dan 10.30 malam ok..bukan pepagi buta.. -.-

Best juga tengok program ni...bakat diorang...pergh...boleh nganga wa cakap lu...kehkehkehkeh :D


Pemenang tahuntahun lepas pun memang layak menang..sangat minat dengan KRIS ALLEN..pemenang untuk AI SEASON 8..comel je..dah la time tu dia dah kahwin..heeee <3

Dari kiri Steven Tyler, Ryan Seacrest, 
Jennifer Lopez dan Randy Jackson

Siapa peminat program ni..rogerroger ok!! :D
ASSALAMUALAIKUM!!

-----------------------------

YF : Tanpa dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...