Sunday, January 30, 2011

SECRETS



Aku jatuh hati dengan lagu nih..sangat best!!lagi dengan penyanyi dia..ONEREPUBLIC!!!

Yeah!!jom kita samasama dengar yea...aku nak post lagu je kali ni..boleh?? :D

------------------------


Lirik :-

I need another story
Something to get off my chest
My life gets kinda boring
Need something that I can confess
'Til all my sleeves are stained red

From all the truth that I've said
Come by it honestly I swear
Thought you saw me wink, no
I've been on the brink, so

Tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

This time don't need another perfect lie
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away

My God, amazing how we got this far
It's like we're chasing all those stars
Who's driving shiny big black cars
And everyday I see the news
All the problems that we could solve

And when a situation rises
Just write it into an album
Singing straight, too cold
I don't really like my flow, no, so

Tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away

Oh, got no reason, got no shame
Got no family I can blame
Just don't let me disappear
I'ma tell you everything

So tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away

So tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away
All my secrets away, all my secrets away

--------------------------

Ok..that's all for tonight...so sorry tak dapat nak update lebihlebih...*sangat bengang dengan adik aku sekarang -.-
ASSALAMUALAIKUM

 --------------------------

YF : Saya ada rahsia juga

FOLLOWER KE-100!!!

Orang dah beriburibu FOLLOWERS..aku baru nak cecah angka 100!!hahahaha...tak apa...kayuh pelanpelan na...syukur sangatsangat ni..tapi aku sedikit terkilan...sebab tak dapat nak trace blog dia...hadoi!!owner blog!!please..tampilkan diri...saya ingin mempromote blog anda ni!!!


CIK GARFIELD88_AINI!!Di mana kamu????sobsobsob..terkilan ni...sebab itu je yang aku tahu..dah send message..tapi tak tahu la dia dapat ke tak...pape hal pun..terima kasih yaaaa!!!
ASSALAMUALAIKUM!!

--------------------------

YF : Fobia dengan cinta lama

SEGMEN : JOM SYOK SENDIRI



Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?

"Hahaha..tak adalah glamour mana pun...saya pilih DiriKu...simple bukan?"

Kenapakah anda memilih nama tersebut ?

"Saya memilih untuk bersikap low profile...tak ada la nak havoc macam nama artis kan..DiriKu adalah saya sendiri..."

Kenapa anda berblogging ?

"Pada mulanya..cuma sekadar untuk meluahkan rasa yang tak dapat nak diluahkan pada manusia...tapi zaman kan dah berubah...persepsi itu juga perlu berubah..untuk menjadi yang lebih baik...dan memberikan faedah kepada orang lain..."


Siapakah pemberi semangat anda ?

"Diri sendiri...sebab antara sahabatsahabat pun...tiada siapa yang berminat untuk membuat blog..."

Sudah berapa lamakah anda berblog ?

"Tidak pasti..lebih dari 3tahun rasanya.."

Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ?

"Owh..sudah tentu Ben Ashaari...rasa kagum sangat bila seorang lelaki boleh update entri begitu banyak dalam sehari..."

Kenangan manis anda dalam dunia blogging ?

"Bertemu bloggerblogger yang lebih berpengalaman dan menambah kenalan..."


Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ?

"Setakat ini..tiada lagi..dan berharap takkan ada kenangan pahit dalam dunia blogging.."

Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?

"Follower saya semakin bertambah dan nuffnang pun dah pecah telurnya..nasib baik tak busuk..hahahah.."

Selain berblog , apakah minat anda ?

"Still dalam dunia online..contoh Facebook, Twitter, Tumblr dan Formspring...lagi satu...saya suka download movies atau series..suka juga outdoor activities.."

Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ?

"Biasanya saya update entri pada malam hari..jadi aktiviti lain rasanya tak terganggu..."

Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini

"Dunia blog semakin mendapat perhatian contohnya Ben Ashaari sendiri telah ditemu ramah kerananya blog beliau...ini menunjukkan blog memberikan impak tersendiri dalam memberikan alternatif lain untuk mengekspresikan diri sendiri..."

Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri

"Nasihat saya...jadi diri sendiri...jangan terpengaruh dengan peribadi blogger lain..kerana mereka adalah mereka....anda adalah anda..."


----------------------

Itu jawapan dari saya...ikhlas tu...jemputjemputlah interview lagi ya.. :)
ASSALAMUALAIKUM 

----------------------

YF : Tibatiba rasa macam famous kejap ;P



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...