Tuesday, February 1, 2011

RASA INI



Rasa ini seringkali ku elak
Moga tidak terluka lagi
Lebih parah
Dari kisah hitam lalu

Rasa ini semakin kuat
Walau fikiran menidakkan
Tapi hati masih tetap
Aku buntu


Rasa ini juga semakin menghimpit
Dadaku sesak
Ke mana hendakku mengadu
Hanya Dia yang mengerti

Sujud syukur ku padaNya
Rasa ini masih tidak pudar
Agar tidak menentang fitrah
Bahagiaku walau sebentar cuma

-----------------------

YF : Syukur tidak terhingga

[CONTEST] JEJAKA TERHANGAT NAK BAGI HENPON FREE....!!!!



Hiyakkkk!!!aku juga telah ditag oleh CIK ILA VANILLA!!!terima kasih banyakbanyak...terharu lagi ni..terharu tadi pun tak habis lagi..sobsobsob!!!

Klik banner untuk mengetahui syarat marat beliau...dan salah satu syarat beliau...kena jawab soalan ni...erk..nak kena mengampu la ni ek sebab nak kena letak nama JEJAK TERHANGAT dalam jawapan...hohohoh...ok..tapi ni ikhlas punye mengampu...kikikiki...

Sebab kenapa korang nak menang contest ni

Erm...aku nak menang contest ni sangatsangat sebab phone aku dah rosak...nak beli phone baru...poket tak da pitih lagi nak spend untuk beli phone baru...kebetulan kena tag dengan CIK ILA VANILLA mengenai contest JEJAKA TERHANGAT ni....so macam EXCITED gila!!!!dapat phone free dari JEJAKA TERHANGAT!!kalau dapat phone ni...nanti saya nyanyikan lagu TERHANGAT DI PASARAN ek untuk JEJAKA TERHANGAT...kan kena gitu...upss..bukan saya nyanyi la..KRU yang nyanyikan...kehkehkehkeh...nanti JEJAKA TERHANGAT jadi TERHANGIT pula sebab dengar saya nyanyi...XD

Mangsa tag :-


Good luck semua!!!jom kita meriahkan lagi ya contest ni!
ASSALAMUALAIKUM!!

------------------------

YF : Ku berserah

SPLENDID SURPRISE GA!!!



+



Aku telah ditag oleh CIK LULU untuk join contest ni...heeeeee...terharu sangatsangat...terima kasih ya CIK LULU!!!

Contest ni gabungan dari CIK NUR dan CIK MUSNIEDA..klik banner yang pertama ok untuk tahu apakah syarat marat mereka..

Mangsa tag :-


Good luck ok!!!
ASSALAMUALAIKUM!!

--------------------------

YF : Benarkah mimpi ini?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...