Thursday, February 10, 2011

YUNALIS ZARAI ~~~ AJL PHOTOSHOOT

Yeah..yeah..AJL 25 dah lepas kan...hari tu aku ada jumpa satu blog nih..sekarang baru terjumpa semula..terima kasih EN GOOGLE..blog tu post banyak gambar SEBELUM, SEMASA dan SELEPAS AJL berlangsung...fuhh..memang smart gila ar...lagilagi YUNA...dia memang pandai bergambar..wakakakak!! XD

Ni aku nak share sikit gambar yang diambil oleh BAKRI HAFIZ HISHAM...kalau tak silap aku laa...maaf ya kalau tersilap..:)

--------------------------


--------------------------

Hah..cantikkan??apa..nak lagi??banyak dow..nak copy paste..hahahah..okok..jom terjah BLOG BELIAU ya...blog ke??ke website??entah..aku pun tak pasti..XD
ASSALMUALAIKUM
--------------------------

YF : Aku manusia lemah

BILA AKU JADI KURANG AJAR

 

Gambar atas ni memang KURANG AJAR!!ishishish...apa nak jadi..aku pun tak tahu...aku pun tak pernah buat macam tu..itulah beza BUDAK DULU dengan BUDAK SEKARANG..tak percaya...jom tengok ENTRI ni..

Kembali kepada topik asal..Memang aku nak jadi KURANG AJAR...dengan KAU, KAU, KAU dan KAU!!!hah..apa pasal??tak puas hati??kau punya tak puas hati je la yang kau fikir??tak puas hati orang lain, ada kau kisah??haraaam!!!

Weih..bila bekerja tu..jangan harap orang lain je yang nak kena buat...fikirlah inisiatif lain...kau akal ada...ilmu ada...takkan benda simple macam tu pun nak harapkan orang???dah tak dapat nak bagi..nak perliperli bagai...haish...aku tak faham betul laa..itulah dia..kalau bercakap...MEMANG TERBAIK!!!nak mencarut tak boleh...aku cakap macam ni je la...sopan sikit...

!@#$%^&*!@#$%^&*&^%$#@!

Aku belum sampai tahap nak KURANG AJAR depandepan...masih ada sifat sabar walaupun nipis...kadangkadang tu..rasa terkilan sangat dengan sikap orang..sampai boleh buat mutiara jernih ni gugur tau..jangan mainmain -.-

Fuh...ASTAGHFIRULLAHALAZIM..apa aku merepek nih..sabar YF..jangan mengamuk..tak elok..terima je lah..jangan kau buat macam tu kat orang, dah la ya..korang pun..jangan KURANG AJAR ya..*ye ye..saya salah..saya tak buat kerja kan..kamu je lah yang sibuk..kamu je lah buat kerja -.-

Sesungguhnya aku hanya insan biasa..
ASSALAMUALAIKUM

--------------------

YF : Pulang atau tidak?Hanya mampu menunggu

APA YANG ADA DALAM BEG TANGAN ATAU BEG GALAS ANDA???

Yeah...aku ingin kupas di sini..kalau korang keluar je dari rumah..apa yang korang selalu bawa dalam BEG TANGAN atau BEG GALAS??

Contoh dari EN GOOGLE

BEG TANGAN aka PEREMPUAN :-

  • PURSE
  • PHONE
  • CERMIN @ PACK POWDER
  • LIPSTICK atau LIPBALM
  • LOSYEN
  • EYELINER
  • MAKE UP
  • TISU
  • TONER
  • SIKAT
  • PERFUME
  • AKSESORI

Contoh dari EN GOOGLE

BEG GALAS aka LELAKI :-

  • PHONE
  • LAPTOP
  • MP3
  • KOMIK
  • SIKAT
  • MINYAK RAMBUT
  • PERFUME

Haik..apa pasal PEREMPUAN punya barang lagi banyak daripada LELAKI ni???Janganlah marah aku pula..ni secara generalnya ok...ni benda pertama yang terlintas kat fikiran aku...actually..tak semua yang akan berpelakuan seperti di atas...heheheheh..ampunampun...PEREMPUAN pun ada yang bawa BEG GALAS kan?so tak semestinya dia kena bawa komik juga, ye tak??

LELAKI atau PEREMPUAN..sama je..silap haribulan...ada LELAKI yang bawa losyen dengan pencuci muka..hahahaa..tak mustahil ok??

LELAKI ada bawa BEG TANGAN ke??setahu aku la kan..ada dua jenis ja :-

  1. SUAMI atau KEKASIH (takuttakut BEG TANGAN ISTERI atau KEKASIH kena ragut)
  2. MAK NYAH (maaf ya)
Setuju??angkat kaki..yang pakai seluar je laa..yang pakai kain pelekat tu..jangan la angkat pula..tak senonoh betul -.-
hehehe...ASSALAMUALAIKUM :)

-----------------------

YF : Doa Kekasih Buat Kekasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...