Saturday, February 12, 2011

BILA SEORANG LELAKI SANGGUP BERKORBAN

Aku tahu ramai dah post pasal ni...tapi...aku tetap nak teruskan juga rasa terharu aku...sebagai seorang PEREMPUAN!!huhuhuh...



CHRIS MEDINA..who is this guy???I'm don't know him..but I'm reallyreally adore him...SERIOUSLY!!eceh..speaking pula aku..mentangmentang dia omputih...kikikiki...Dia merupakan salah seorang yang bakal menjadi peserta AMERICAN IDOL 10 (AI)..siapa awek sebelah dia tu???fuyoooo..cantik kot...hah...itu TUNANG dia..JULIANNA RAMOS..tapi wajah dia yang cantik lagi comel ni..sebelum dia mengalami kemalangan...nak tengok rupa dia..haish...tengok lah kat video bawah ni ye..

Ok..apa uniknya mamat nih???apa istimewanya dia nih???comel??boleh laa...kaya??tak juga...suara dia sedap??memang sedap kot...tapi HATI dia...susah nak cari...kenapa susah nak cari???sebab...hanya orang yang kuat je boleh berkorban macam dia buat sekarang ni...semuanya untuk orang yang dia cintai...ok..AKU CEMBURU DENGAN WANITA ITU!!

Berkorban di waktu susah...memang susah...haish..aku pun susah elaborate lebihlebih...korang tengok je la video ni...masa beliau menghadiri audition AI...sedih gila kot...:(


Walau apa pun..aku harap dia stay dengan tunang dia...masuk dalam TOPLIST atau tidak..itu belakang cerita...yang penting..DUNIA sudah tahu kisah anda...:)


Kepada insan diluar sana..tidak kira LELAKI atau PEREMPUAN..bersiap sedialah menghadapi kemungkinan...tidak semua cinta itu indah...*nasihat untuk diri aku sendiri juga :)
ASSALAMUALAIKUM


-----------------------


YF : Aku mimpi sesuatu dan aku tak suka mimpi tu -.-

MUBARAK LETAK JAWATAN : BETUL KE????

Isu kat MESIR tak habis lagi rupanya ya...tapi syukur...ramai pelajar kita dah sampai MALAYSIA kan...yang ada pun..segelintir je..doakanlah mereka selamat ya :)


Tadi ada sahabat aku kat TWITTER post status camni...

"Alhamdullilah all Egyptian a now celebrating!"

Aku pun dengan penuh semangat ni...reply kat status dia..

"wooooo..what happen bro???"

Sahabat aku balas....

"president die dah resign!"

Sumber EN GOOGLE - HOSNI MUBARAK

Dan aku cubalah cari kat EN GOOGLE...tak menyakinkan je apa yang dijumpai...jadi..aku biarkan je la...akhirnya..aku jumpa satu blog ni...post pasal MUBARA LETAK JAWATAN...terima kasih ya ANGIN MALAM :)

ALHAMDULILLAH..harapharap keadaan akan bertambah baik lepas nih kat MESIR nun...kan senang letak jawatan..tak adalah nak menyusahkan satu dunia...risau tak tentu pasal...haiyaa...meh baca sumber berita BELIAU letak jawatan ya...

Teringin pula aku nak jadi PERDANA MENTERI..eceh :D
ASSALAMUALAIKUM 

--------------------

YF : Migraine pula -.-

GRO VS LRO

Selama ni kita tahu...GRO tu gadis pelayan pelanggan...ala..yang selalu kat kelabkelab tu....kat tempat lain..aku tak tahu la...tak pernah pula nak pergi terjah macam ABANG NAS (melodi)...hehehe..nanti..tunggu aku jadi wartawan yee..kira isu GRO ni...dah memang umum sangat la....kalau kat surat khabar tu...orang boleh skip je sebab dah lali dengan isu macam tu...tapi sebenarnya...bendabenda macam nilah kita kena baca..MUHASABAH DIRI..


Oh tidak!!!bukan beliau!!!beliau ASHRAF MUSLIM a.k.a USTAZ AMIRUL!!!woooooo!!!!jangan kacau!!!*dialog ELLY SURIATY dalam BIARKAN AKU MENANGIS :)

Tapi...LRO tu...siapa pula????takkan nak lawan GRO kot???sebenarnya sama je kerjanya..cuma jantina je yang berbeza...tak caya???nah..tengok link dari UTUSAN MALAYSIA ni..aku siap interview lagi tau...seorang HAMBA ALLAH ni..yang tahu pasal pasal siapa LRO ni sebenarnya...kalau pergi kelab or yang sewaktu dengannya..siap dapat katalog lagi bhai...katalog apa??laa..katalog rupa diorang laa..kira nak promosikan diri...hah..apa korang nak cakap??nganga..nganga..:O

HAMBA ALLAH ni cakap lagi...kebanyakkanya :-
  • Melayu
  • Muka jambu
  • Datang dari keluarga susah
  • Pelajar UiTM

Kenapa diorang buat macam tu ye?sebab sukasuka or duit?

"Duit...dalam paper ni kata RM250 semalam...tapi sebenarnya tak..itu kalau seorang...kalau ramai...boleh dapat RM1000++ kalau sampai pagi esoknya.."

Anak orang kaya tak ada?

"Ada juga..tapi tak ramai.."

Mereka juga kadangkadang diberikan gelaran tau..apakah dia?

" 'BLUE BOY' atau 'BB' " *kalau tak silap dengar la..BB ni merupakan seorang gay juga...bukan BLACKBERRY atau BUKIT BINTANG ok -.-

Diorang ni tak ada makwe ke?dengan selambanya HAMBA ALLAH ni jawab..

"BLUE BOY" tu la awek diorang *-.-

Ok...ni dialog benar ya..aku tak tipu!!tapi tak tahu la tukang matamata aku tu menipu pula..WALLAHUALAM..walauapapun..ambil yang positif...pandang kanan..pandang kiri..tengok..ada tak sahabatsahabat kita macam ni..kalau ada..nasihatilah mereka...nasihat..nasihat..dan nasihat..sampai lunyai tahi telinga mereka tu..BIARKAN!! XD

Kalau dapat bakal suami macam ni..aku tak kisah sangat laa..janji diorang kena tinggalkan kerja lama tu...tengok...baik tak aku??ahaahaha...*aku jahat..jangan dekat ngan aku..shuhhh....shuhhh -.-

Next entri please!!
ASSALAMUALAIKUM XD

-------------------------

YF : Bila ada saingan -.-

BILA KASUT YANG DIPAKAI ADA PEMINAT


Eceh...orang kata...bila tengok orang...atas ke bawah...ni bawah ke atas...tengok kasut dulu bhai..hahahahha..kakak tu siap offer lagi nak beli...up sikit dari harga asal aku beli..even dia tak tahu harga asal...wakakakkaka!!

Aku suka kasut dan style HANA TAJIMA ni :)

Hebat sangat kasut aku pakai nih..ye ke??nak tunjuk kat korang..segan laa...bagi aku...memang la cantik...tapi kira macam dah biasa la kasut macam tu...tapi tu la...bila hati dah berkenan kan...susah nak menidakkan apa kata hati...betul tak??

Tapi reaksi aku...bila dia nak beli kasut aku..aku rasa...erk..JANGAN BUAT AKU RASA SEGAN!!!kenapa aku kata segan..sebabnya..ye laaaaaa...bayangkan orang nak beli barang yang dah dipakai agak lama...haduh...aku rasa serba salah la kan..takkan nak jual pula..aku nak pergi kerja..pakai apa??memang la ada kasut lain..tapi kasut hiasan..meaning...HIGH HEELS...ades...memang cantik..dalam almari je la..nak pakai HIGH HEELS tunggu event besar je la ya... XD

Ok...dah sehari aku tak update...aku nak post puaspuas malam ni...*padahal 2 3 entri je yang mampu -.-
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------

YF : Best tak jadi STALKER?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...