Friday, February 18, 2011

KONVO || AKU PERGI KOT....KOT???

Hah..KONVOKESYEN...haish..pening kepala aku fikir pasal nih..haish..nak pergi ke tak???tak ke pergi nak??hahahaha..aku malas GILA nak pergi KONVO tu...

Tapi setelah berborak hampir sejam bersama bekas teman sekuliah dulu...baru la terbuka sikit hati ni nak pergi...ye ar..bila fikir balik...aku antara orang yang paling tak keep in touch dengan diorang...maksud aku...gathering or what ever la kan...setiap kali diorang buat perjumpaan....aku tak join..aku tak datang...bukan apa...segan dowh...malu pun ada..entah...rasa macam tu pasti akan datang...PELIKKAH aku?? -.-

Mungkin aku pergi KOT...KOT ye..tak confirm lagi...walau apa pun...aku dah tempah DSLR sahabat aku...untuk snap hari bersejarah aku nanti..dah macam KAHWIN pula...hahahaha..tapi tempah bukan beli ok...PINJAM je pun...itu je yang mampu..tak apa..next time..aku akan ada!!! *bila tah...tunggu aku berjambang dulu kot -.-

Kalau pergi..nak kena beli baju...DUA BAJU...satu untuk hari KONVO satu lagi untuk DINNER KONVO..diorang kata diorang join DINNER tu...haish...PASAI PA???pasainya ramai sahabatsahabat yang bakal berkonvo sekali dengan aku..jadi, kalau reramai tu...tak adalah bosan sangat kan..tapi...DUIT DUIT..DI MANAKAH KAU DUIT???kopak ar aku bulan 3 nanti..-.-

Tapi kalau pakai baju kurung pergi dinner, ok tak? XD


ASSALAMUALAIKUM

---------------------

YF : Tak payah susahsusah pasal baju
kau memang dah cantik ;)

DUA SEBAB KENAPA AKU KERJA OVER THE TIME

Kenapa aku overtime???best sangat ke over the time nih??sampai nak kena balik malam..baru la keluar dari pejabat tuh...-.-

Sebab pertama :-

Kerja memang berlambak nak mati...tapi adakah aku seorang je yang ada kerja???mustahilkan???nak buat waktu pejabat...memang la aku buat masa pejabat..takkan masa pejabat aku pergi melepak kat kedai mamak pula kan..tapi memang tak cukup tak tangan nak buat..meja aku dah macam meja kertas pakai buang...dengan failfailnya lagi..yang dok elok bertimbun atas meja aku..tanpa tiada rasa bersalah pun...siap kau...esok..aku cleankan KORANG semua..nyah korang semua dari meja aku???ada paham???*tapi aku tahu..kerja takkan pernahnya habis -.-

Sebab kedua :-

Untuk melekakan fikiran yang sememangnya berserabut dengan segala kerja...untuk menenangkan hati yang pastinya gundah gulana...untuk mengurangkan rasa beban perasaan walaupun sememangnya kepala aku dah berat dengan berbagaibagai jenis fail atas meja aku..macam ni lah aku untuk mengelakkan sesuatu yang aku tak nak fikir...yang aku tak nak ingat..hati aku akan berdebardebar bila teringatkan sesuatu..beratnya rasa hati..kalaulah dia tahu..confirm dia dah gelakkan aku punya -.-

Ok..tu sebab aku OVERTIME..korang??
ASSALAMUALAIKUM

----------------------------

YF : Minggu depan direct OVERTIME la aku -.-

BLOGLIST PERTAMA



Yihaaa!!Aku buat BLOGLIST..percaya tak??hahhhahha...*jangan nak memekak sangat...orang lain dah buat lama -.-

Alaa..saja ja...nak heboh sekampung orang kata...hahahhaa...ok..aku buat BLOGLIST....secara rambang dahulu...testing power dulu..panaskan enjin..tengok temperature naik ke tak..kalau naik..aku OFF BLOGLIST sedia ada...dan aku ON BLOGLIST yang baru...hahahahah..ok???nak tengok siapa yang bertuah tuh...jengahjengah lah ya...

Ada yang aku pilih sebab rajin update..ada yang aku pilih sebab aku senang dengan diorang..ada yang aku pilih sebab banyak info...haish..banyak aspek la aku pilih...tapi don't worry..semuanya berbaloi dijelajah XD

Papehal..SELAMAT BERBLOGGING XD
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------

YF : Adil tak semestinya samarata
NOOR HANIZA ZAKI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...