Thursday, February 24, 2011

KAMU CANTIK...JANGAN RISAU...


Gadis itu cantik..
Cantik bukan kerana wajahnya seperti PAN ASIA...
Cantik bukan kerana persalinannya yang mewah..
Tetapi cantik yang asli...
Cantik itu..datang dari keyakinannya sendiri...
Dan yang paling penting...senyuman gadis itu..
Mampu menyejukkan hati yang memandang...

Jadi gadis diluar sana...
Yakinlah..
Dan senyumlah..
Kerana itu adalah senjata buatmu...

*nasihat untuk diri sendiri juga 

ASSALAMUALAIKUM

------------------------------------

YF : Aku, dia dan kamu

KATAK BANYAK KAT BLOG KORANG KAN???


Hah..nak tahu kenapa...sebab antara source gmbr tu dari website nih..IMAGESHACK

So..korang kena register sebagai ahli..tak payah bayar pon...daftar untuk tidak mahu melihat katakkatak belaan korang berkeliaran dalam blog korang...nanti habis satu blog..penuh dengan katakkan...hahahhha XD

Cuba ok???dah cuba..tell me..komenkomen ye XD

ASSALAMUALAIKUM 

-------------------------

YF : Kagum Malaysia menang lagi

SEKARANG MUSIM DURIAN KE??

Ye ke???ke musim aku merepek???kehkehkehkeh...semalam aku makan durian dengan pulut kuning...balikbalik kerja je semalam...terus melantak durian....pergh!!!!satu fam berkumpul nak melahap durian tu...sangat happening!!!


Tapi mahal kot...agak dalam berpuluhpuluh hinggit jugalah nak mendapatkan durian tuh...ishishish...tapi tak apa..durian punya pasal...ibu aku sanggup beli..kang kempunan pula kan..XD

Esok puasa sunat jom???

ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------

YF : Beastly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...