Friday, March 18, 2011

MAINAN MATA || KAGUM TAPI RASA MALU

Kalau korang terror....amatilah gambargambar di bawah nih...cuba teka..apakah ia...aku dapat gambar dari Senior Exec aku punya adik...by email yaa.. XD

Aku KAGUM gila kot...sebab sangat kreatif!!!

Tapi aku MALU juga..sebab ini adalah KAUMKU sendiri...berbuat begini...lihat dan nilailah sendiri..

-----------------------------




















------------------------------

Kesimpulannya...entah... -.-
ASSALAMUALAIKUM

------------------------------

YF : Love is Never Ugly

FOLLOWER BERTAMBAH || TERHARU


Syukur ALHAMDULILLAH...ada yang sudi yang menjengah blog aku yang serba kekurangan ini...maaf sangat...tak dapat nak balas kunjungan anda yang sangat saya hargai...nanti saya usha blog kamu semua yaaa...harap bersabar... :)

Entri pun nak hidup segan...nak mati malu..eh..betul ke nih...entah..taram je laaa...2 minggu ni..aku sibuk sikit...penat banyak...mengantuk lebih...

Busy dengan kerja...konvo...dan upu...haish... *ayah aku suruh aku sambung belajar...harap maklum -.-

Tapi masalah aku..aku tak tahu nak ambil kos apa bhai...harap korang boleh tolong aku...please..*harapan -.-

Hehoooo...lari tajuk...entri ni khas untuk followers aku ya...walaupun belum cecah 200 lagi...aku dah rasa terharu sangat nih XD

Heeee...hasilnya...aku dah pindahkan ruangan FOLLOW ke atas...cewah....konon hebak la tuh *kepoyoan terserlah..harap dimaafkan :)

Nanti aku jalanjalan kat blog korang ya...INSYALLAH...sekarang ni..aku just tak nak blog aku ada lipas je...habuk sikitsikit tu..biasalah kan.. :)

ASSALAMUALAIKUM

------------------------

YF : Kau akan pergi ;(

JANGAN KATA SAYA BAIK


Ya..jangan kata saya baik..saya tersangatlah JAHAT...benar...tiada yang dusta melainkan benar...

So, kesimpulannya..JANGAN KATA SAYA BAIK...jauh panggang dari api...tak percaya??silalah percaya...

Kenapa aku bagitahu begitu...sebab ada orang kata aku baik...please..please..jangan buat saya jelak dengan diri sendiri..sememangnya sudah jelak pun -.-

Itu saja pengumuman dari YF...

Terima kasih... :)

ASSALAMUALAIKUM

------------------------------

YF : Speechless

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...