Monday, April 4, 2011

SELAMAT HARI JADI || KAU


Kepada KAU..selamat hari jadi...moga panjang umur dan murah rezeki....aku tahu aku dah wish kat Inbox  kau...tapi nak wish juga kat sini..sebab kat Inbox tadi aku tak tahu nak cakap apa sebenarnya...sebab nervous kot...hahhahaahha....tah pape tah..watlek sudah...#ayatkaukan

Ok...sekali lagi..semoga kau berbahagia di mana jua kau berada..disamping siapapun..dan walau apa pun yang kau lakukan...aku juga berharap agar kau berjaya dalam setiap bidang yang kau ceburi...mungkin ucapan ini tidaklah seberapa bagi kau...ye lah...eh...tamo cakap perkataan tu...#takottakot XD

Apa?Nak hadiah?hahahhaa...boleh...INSYAALLAH...tapi aku hantar sendiri guna POST EKSPRES...ok?tak nak??Sokay... #merepeklagi 

Satu lagi..maaf kalau ucapan ini menganggu diari kehidupan kau.. 

ASSALAMUALAIKUM

P/s : Selamat Hari Jadi juga kepada adikku yang tersayang, tercomel dan segala ter...Nurfa Hazliani Khairul..I LOVE YOU :)
--------------------------------

YF : Doa buat kekasih


AKU TAK NAK KOMEN PASAL ANUGERAH BINTANG POPULAR

Serius....aku tak nak komen....tak nak cerita satu pun pasal ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN (ABPBH) tu...kenapa???sebab blogger  1 Malaya akan update benda yang sama...hahahhaahaaha....so, aku bagi laluan je laaa...alaala SITI NURHALIZA..undur diri tak nak bertanding di dalam ABPBH tu lagi....hahahahhaaaahaa...#bajetartis XD

Tahun depan...aku update kot...INSYAALLAH...hahahhaa...macam la korang kisahkan aku update ke tak....suka hati jari masingmasing la kan nak update ke tak...#winkwink
Ok...kepada para blogger...good luck dengan entri korang yaaa :)
ASSALAMUALAIKUM


-------------------------------

YF : Semakin lama, semakin berat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...