Tuesday, May 17, 2011

PERTAMA KALI BERJUMPA || BERDEBAR

Heeeeee!!!Yup!!!Ahad lepas...aku ada berjumpa seseorang...yang aku hanya kenal melalui internet saja..selama hampir 2 tahun perkenalan...tapi 15 Mei 2011 baru dapat berjumpa..itu pun sekejap sajalah..dah jodoh rasanya...memang dapat bertemu di tahun 2011...cewah!!

Alasan untuk aku berjumpa dengan beliau...beliau berkonvo di UiTM, Shah Alam...aku duduk Shah Alam..tak ada sebab untuk aku kata tidak melainkan dengan sebab kematian dan yang sewaktu dengannya...aku naik bas...pergi UiTM tu..4 bas der...nasib baik bas tak meragam lambat...lancar je perjalanan aku hari tu..ALHAMDULILLAH..demi beliau...aku sanggup meredah 4 bas...miahahaa!! XD

Aku segan kot nak jumpa beliau nih...iyalah...rasa rendah diri tu...biasalah...bukan YF lah kalau tak rasa rendah diri tuh...fuh...berperang jugalah dengan diri sendiri..hee...nasib baik dapat dikawal... XDD

Bila aku jumpa beliau..aku salam beliau..aku peluk beliau...rasa nak nangis...mungkin sebab beliau sahabat kepada seseorang...mungkin juga aku rasa terharu sangat sampai rasa nak menangis...betul laa...mata aku dah bergenang kot...tapi wat lek je...takkan nak menangis kat situ pulakan...kehkehkehkeh...

Nak tahu kan siapa seseorang tu??ala..pastilah beliau perempuan kan...aku siap peluk kot...haish..korang nih...fikir lain lah tu...ini bukan double meaning dari kumpulan BALAS ok...dah lari tajuk tu...miahahhaha!! XD


NoorAmirah Zamri <3

Hah..comelkan???heeee...dari pagi subuh sampai malam..beliau senyum macam tu je tau!!betul...hehehhe...maklumlah..hari beliau kan...kalau beliau kahwin...aku tak tahu la...senyum sampai belakang kepala kot!sangat BOMBASTIK!! XD

Ramai tak percaya kitorang jumpa untuk pertama kalinya...hahaahhha...kitorang mungkin rapat sebab satu kepala...dia sengal..aku bengong...hah..elok lah tuh...hahaahah..lagi satu apa tahu yang kitorang sama...garang dengan adik!!!miahahaahhaa!!terserlah wooo!!jangan marah ya Nenek Mira... XDD

Dan yang menyerlahkan lagi kenenekan beliau...member beliau ada bertanya...siapakah gerangan aku??adikkah??waaaaaa!!memang terbaik aaa!!!sayang budak tuh!!!muachhxxx!! XDDD

Okok...ishish....ASTAGFIRULLAHAL'ADZIM...datang pula rasa bangga..shuh shuh...pergi jauhjauh...tamotamo.... -____-

You and me (^,^)


Tapi aku dapat temankan beliau sekejap je...sebab aku dijemput oleh sahabat aku...hah...itu entri lain yaa...tak cukup page dah nih..hahaha..kepoyoan terserlah..maafmaaf... :)

Eh..jangan tak tahu..beliau pun seorang BLOGGER juga tau!!kalau rajin...meh la jemput ziarah...klik je gambar tu...sampailah korang ke blog beliau... XDD

Keluarga beliau pun ramah je tau...lagilagi mak dengan kakak beliau nih...tak adalah aku rasa kekok sangat...aku kan pemalu...jadi, tak berapa nak segan sangatlah kan...#penipuansedangberlakutangpemalu XDD


Kekasih beliau pun...ok...tak sombong...hehee...bawak DSLR tu..kagumkagum...dah macam photographer yang bertauliah pula aku tengok dia snap gambar orang...jangan lupa upload gambar aku tau!!hahahah!bajet gila YF nih... (^_^)

Apa lagi nak cerita ek?hah...sahabatsahabat beliau...semua happening..kalau lama lagi dok situ..mungkin aku pun turut rasa nak melompat...hahaha..tiputiputipu...lepas tu...aku ada juga jumpa sahabatsahabat baik mantan aku...tengok je aku...terkejut kot aku ada sekali...ala...tegur je la..janganlah tengok sangat...hahaha...YF..harapanlah diorang nak tegur kau.. XDD


Kepada NoorAmirah Zamri, harap dapat bertemu lagi yaa..INSYAALLAH..dan tahniah kerana telah berjaya mendapat diploma dan dengan selamatnya..anda telah berkonvo.. :)

Ok..aku rasa aku dah melalut banyak sangat nih..kena out dulu...nanti ada pula adegan lappy terbang...XD
ASSALAMUALAIKUM

-----------------------------------------

YF : Written In The Stars <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...