Thursday, June 2, 2011

JUN || BAIK-BAIK SAJA YA DENGAN AKU?BOLEHKAN?


Aku rasa tak terlambat lagi kot...
Baru 2hb... :)

Tapi kerja dah menimbun sekarang...
Sangat sibuk...fuh...
Dengan kerenah orang lagi...
Penat la juga kot...
Sokay...aku boleh bertahan lagi...
Takkan nak give up sebab benda remeh macam tu kan?
Tak berbaloi langsung!

Bulan Mei...
Dah buat aku sedih...
Tapi tak apalah...
It's a sign from ALLAH... :)
Jadi, Jun...tolong...baikbaik saja ya dengan aku?Bolehkan?
ASSALAMUALAIKUM

------------------------------------------------------

YF : Gotta be somebody

JUST FOR FUN || A REASON FOR EACH FINGER


Hahahah!!betul ke tak??ke tak betul??
Waktu makan tengahari tapi aku tak makan la...
Sebab puasa...
Hari ni nak overtime ke tak? ke tak overtime?
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------------------

YF : Don't worry, he's so in love with you dear

AKU SUKA BACA ENTRI AKU SENDIRI || TANGAN DI BAHU, MATA KE ATAS

Heh...biar la aku baca entri aku sendiri!!!
Nak harapkan orang lain baca...
Takut tak kesampaian pula kan...
Almaklumlah...blog yang tak famous amous ni...susah sikit nak survive...
Eh..ke situ pula...aku survive je...bukannya mati pun..ye tak?? 

Aku suka baca balik....
Klik OLDER POST...
OLDER POST...
OLDER POST...
OLDER POST...

Dari situ...aku dapat perhatikan balik gaya aku bercerita...
Gaya aku menaip...
Ada shortform ke tak...
Berguna ke tak entri tu...

Selain tu, dapat juga aku tahu...
Owh..hidup aku macam ni rupanya...
Kasihan betul...FOREVER ALONE lah katakan...eceh...berjauh hati nampak YF? XD

Kadangkadang tu, boleh gelak sendiri tau...
Padahal baca entri lama je...
Ke aku yang ada mental problem??

Korang tak macam aku ke???
ASSALAMUALAIKUM


-------------------------------------------------------

YF : I need another story


BODEK vs PUJI

Erk...apa pasal tah aku nak post pasal BODEK dan PUJI nih...-____-
Tak kisah lah...idea dah ada nih...teruskan!!!yeah!!!

Bagi aku...BODEK dan PUJI ni...
Jauh gila bezanya!!!macam lurah dengan lopak!!kehkehkehkeh...xD

Bodek...
Orang buat bila nak dapatkan sesuatu...
Demi kepentingan diri sendiri atau pun ambil kesempatan dalam kesempitan gitu...
Kata nama lain...KAKI KIPAS...
Kipas apa pun aku tak tahu lah...
Kipas punggung kot...buat satey... #teringatzamansekolahdulu XDD

Bodek...
Orang buat bila rasa nak selamat di bawah naungan seseorang yang lebih besar...
Contoh pensyarah...
Kira depan baik gila lah...pijak semut pun tak mati...
Kat belakang...pensyarah tu kena kutuk...tak hingat...
Kasihan pensyarah tu...ye tak?
Lepas tu...konon boleh lepaslah kalau tugasan tak hantar on time....sebab selalu KIPAS pensyarah tu...#harapanlahkau -__-

Puji...
Orang buat bila rasa orang yang dipuji itu memang patut dipuji...
Puji dengan seikhlas hati...
Jujur...tiada maksud lain yang tersirat...

Puji...
Orang buat bila terdetik kat hati...biasanyalah...
Contoh...tengok orang kacak/cantik...
Biasalah kan...kita mesti puji punya...
Benda baik...kalau diorang kutuk....maknanya diorang cemburu...heeee!! XD

Tengok...
Betapa jauhnya jarak BODEK dan PUJI ni...
Kita pun boleh tahu...
BODEK dan PUJI ni macam mana rupa gayanya...
Tapi siapa yang kaki bodek tu, dapat apa yang dihajati...memang rezekilah kan...UNTUNGLAH... (^_^)

Itu pendapat aku...
Secara umumnya...ok? :)
ASSALAMUALAIKUM


---------------------------------------------

YF : Just call my name, and I'll be there


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...