Sunday, June 12, 2011

MUNGKINKAH

Aku mungkin dah lama tau kot lagu ni...lagu je laa...tapi tajuk dan penyanyinya....aku tak ambil tahu pun...tapi bila dengar Suria FM hari tu...rasa tertariktarik je nak tahu apa tajuk lagu ni dan penyanyinya....


Cari punya cari...rupanya SHEILA ABDUL penyanyinya dan tajuk lagu tu MUNGKINKAH...bukan lagu SPIDER atau ANUAR ZAIN ya...harap janganlah keliru pula...tak tahulah apa cerita dia sekarang ni...ada yang kata lagu ni je yang buat dia famous amos...entah...tak nak ambil port laa...

Bila dengar lagu ni...hmm...malas nak cerita...dengar je lah korang ya...cakap lebihlebih pun...bernanah pula hati aku yang dah sedia membengkak ni... -___-


Tapi maaflah..tak boleh play kat sini...klik je kat video ni...dan dia akan terus link ke lagu tersebut...

---------------------------------------





Lirik / Lyric :


Seperti ada yang tak kena
Si saat melihat ke arahmu
saat kau berpaling dan tersenyum
dunia jadi luar biasa


Maafkan andainya ku mengganggu
Ku bukan membaca fikiranmu
Ku hanya ingin mengenalimu
San tahu ku menyukai kamu


Mungkinkah ku teman biasa
Seawalnya kita berjumpaku
Mungkinkah kau tidak merasa 
Perbezaannya


Mungkin bila tiba saatnya
Kita akan tetap bersama
Mungkin kita kan jatuh cinta
Mungkinkah


Maafkan andainya ku mengganggu
Ku bukan membaca fikiranmu
Ku hanya ingin mengenalimu
Dan tahu ku menyukai kamu


Mungkinkah ku teman biasa
Seawalnya kita berjumpa
Muungkinkah kau tidak merasa 
Perbezaannya


Mungkin bila tiba saatnya
Kita akan tetap bersama
Mungkin kita kan jatuh cinta
Mungkinkah


Mungkinkah ku teman biasa
Seawalnya kita berjumpaku
Mungkin kau tidak merasa 
Perbezaannya


Mungkin bila tiba saatnya
Kita akan tetap bersama
Mungkin kita kan jatuh cinta
Mungkinkah


Mungkinkah…
Oooo…
Kita akan bersama...
Ooooo...
Mungkinkah…


---------------------------------------


Syiok kan??Bolehlah...kan?:)
ASSALAMUALAIKUM




---------------------------------------

YF : Selamanya teman biasa

ITU SAJA???

Itu je?
Setakat itu je?

Mengapa?
Kenapa?

Oh...maaf...
Aku tak patut mempersoalkan itu...
Tapi aku tetap sedih...
Tetap terkilan...
Tetap kecewa...
Dan biarkan aku begini...
Oh...lupa...
Memang aku selalu dibiarkan begini...

T.T
ASSALAMUALAIKUM


---------------------------------------------------

YF : Sabar YF...Sabar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...