Wednesday, August 31, 2011

LADY GAGA VS ADELE

Aku seorang pengguna TUMBLR. Jadi agak rajin jugalah mengusha dashboard tumblr walaupun sekadar melihat dan tidak melalukan sebarang aktiviti LOVE atau REBLOG. 

Dan aku terjumpa satu post ni. Hahahah! Agak lawak juga kot. Iyelah. Apabila pendapat yang kita berikan boleh membuatkan orang rasa down atau sedih. Tapi ini lain sikitlah. Sebab orang yang dikomen tu membalas semula pendapat tadi dengan begitu yakin dan jitu. XD

Di bawah ni adalah pendapat LADY GAGA. Siapa peminat dia, boleh baca komen dia yang sangat tak berasas ni.


Jom baca plak balasan dari ADELE. Terbaik tak? :P



Kesimpulannya, walaupun kita ni popular, bagus, hebat, cantik, berharta atau pun sebagainya, kita tak perlulah hina atau merendahkan apa yang ada pada orang lain. Lepas tu, kata diri sendirilah yang bagus. Diri sendirilah yang terbaik. Ah sudah. Haru-haru. Ye lah, kita kat dunia ni mana nak kat atas je kan. Kadang-kadang, terkena juga kat bawah. Ye tak?


Fikir-fikirkan ya? :)
ASSALAMUALAIKUM

---------------------------------------------------------

YF : Selamat Menyambut Kemerdekaan Ke-54

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...