Monday, December 24, 2012

SHORT FILM OF MARIA ELENA AND ASFIRDAUS'S WEDDING DAY


I'm crying while watching this video. T.T



May Allah bless both of you. :')

Sumber : CST Breed

When can I get those moments with my beloved one?

ASSALAMUALAIKUM

--------------------------------------

YF : Will you marry me?


Saturday, December 1, 2012

1 DISEMBER 2012 || WEDDING DAY

Weeehuuuuuu!!! Sanding! Yey sanding! Over kau YF. XD

Sebenarnya, ingat nak datang lepas Zohor. Tapi pukul 2 macam tu baru tunjuk muka kat majlis. Lambat bangun satu hal. Hadiah tak balut lagi. Mata dah bengkak sebelah. Gatal gilaaaaa! -___-"

Then siap-siap nak pergi kenduri. Rushing gila. Hahaha! Kawan-kawan aku semua dah datang. Aiyoooo. -__-"

Yang bestnya, kawan-kawan satu kelas dulu, yang perempuanlah, ada hampir kesemuanya. Lama tak jumpa diorang. :')

Okay, proceed to the pictures, right? ^,^







Selain kawan-kawan yang sedia ada ni, ada lagi yang datang. Tapi tak sempat nak ambil gambar dengan diorang. Sebab diorang nak balik and nak cepat. But I'm really glad to meet them. Yes, I did. :)

Seterusnya, gambar berangan nak bersanding. Hahahahaha! Love it! Like always! :)


Muahahahahha! Over kan YF? Yeah. I know. Kikikiki. XD

Next, my wedding day. Eh. Bye!!! XD

ASSALAMUALAIKUM

-----------------------------------

YF : Black and white.


30 NOVEMBER 2012 || HARI BERSEJARAH

Helloooooooo!!!

Kabare semuaaa? Such a tiring day since yesterday. Is it? Yeah. For me. *Kau hari-hari penat YF, apa yang tak penat?* -____-"

30 November 2012 adalah tarikh yang bersejarah untuk aku, eh buat teman baikku, Siti Noor Shafekah Binti Rushdi. Heheheeh. Beliau teman dari sekolah rendah aku lagi. Dah jadi milik orang akhirnya. Alhamdulillah. Dengan sekali lafaz, dia sah menjadi isteri kepada Mohd Firdaus (kalau salah eja nama sorry). Mereka bernikah di Masjid Al-Munawarrah, Alam Megah, Shah Alam. :)

Malas nak cakap banyak-banyak, meh aku share gambar satu dozen. Kikikiki. XD

Baru sampai di masjid ^,^

This shot was for my camera :')

Bersama rakan-rakan pengantin lelaki dan perempuan.

Bersama pengantin, sahaja. ^,^

Siti Noor Shafekah Binti Rushdi

Okay. Next, aku tunjuk gambar-gambar yang aku snap sekitar pernikahan sedang berlangsung. :)






And, last but not least, me. :)


Yeah. I look sick, right? Don't know why, muka pucat gila. Hmm. Sighs. Lupakan pasal aku jap. Ini pasal kawan aku. LOLZ. :P

Before I forgot, my camerawoman, my little sis, Nurfa Hazliani. ;)


Penatnya upload gambar!!! Fuh! Next event, the wedding day. Stay still okay? :)

ASSALAMUALAIKUM

----------------------------------

YF : Aku Terima Nikahnya

Sunday, November 25, 2012

MY BIRTHDAY CAKE


Weeeehuuuuu! I got a birthday cake! Thanks Ayah, Nupa and Haris. Oh! My ibu tak ada kat rumah but dia yang ingatkan beli kek. I love you guys!!! 

Sedap gila kek ni even bukan berjenama Secret Recipe's. Heheheheh! Alhamdulillah. Rezeki di hari jadi. Eh! XD

Tinggal lagi separuh kat dalam peti sejuk. Nak? Cannot! It's mine! Heheheheh! Sungguh excited! Tapiiiiiiiii, dah kena balik hostel!!! Waaaaaaa!! T.T

So, kena kemas barang apa semua. Chioowww! T.T

ASSALAMUALAIKUM

----------------------------------------

YF : Makin tua, makin ramai yang suruh cepat kahwin. 

HAPPY BIRTHDAY YULIA! || GOOGLE


Mr. Google just wished my birthday!!! Thank you Mr. Google!!! Awwwwww!!! :D

Fuhh! Berpeluh aku dibuatnya! Macam someone special plak kan Mr. Google ni. Bila Mr. Hubby nak wish aku nih??? XD

Hmm. Berangan dalam tidur jelah ya YF? Mornight everyone! :)

ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------------

YF : The Batman Rises

Saturday, November 24, 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME || ?? YEARS OLD


Selamat Hari Jadi YF! Happy Birthday YF! Sannah Helwah YF!

Heeeeee! Alhamdulillah. Syukur teramat sangat masih bernafas hingga saat ini. Want to cry. Uhuks! Uhuks! Uhuks!

My prayer always for my family, my friends and to all Muslimin in this world. May Allah blesses you all. In Syaa Allah.

I hope that I can be an obey slave for Him, a good daughter, a nice friend and a lovely wife. Oppppps! The last wish not yet in my list. XD

Fuh! What a long journey that I have been through. Dah makin tua. Tapi, masih tak berubah-ubah perangainya pung. Haih. Apa nak jadi pun tak tahulah YF ni kan. 

Siapa nak post hadiah kat saya, boleh minta alamat kat saya ya? Terima kasih semua! *gedik sungguh*

Doakan yang baik-baik untuk saya ya semua? I very appreciate it. Thanks guys and girls. :D

ASSALAMUALAIKUM


---------------------------------------

YF : Accept me for who I am

Monday, November 19, 2012

LELAKI

ASSALAMUALAIKUM

Dah lama aku tak bercakap pasal lelaki kan dalam blog ni. Sebenarnya, sejak peristiwa yang tak dapat nak diceritakan dalam blog ini, aku ambil keputusan tak nak cerita pasal lelaki dah. Bukan apa, dah malas nak bercerita mengenainya sebab takut bila baca balik, jadi sedih dan sakit hati.

Tapi ya, semahu mana pun aku ingin mengelak dari insan yang bernama lelaki ini, selagi itulah Allah tetap akan utuskan aku untuk mengenali mereka walaupun dengan sebagai seorang teman rapat. Tidak perlu aku sebutkan namanya. Cukuplah aku nyatakan dia seorang yang sabar dengan aku. Cukup sabar. Entah dari mana dia dapat kesabaran tu, aku pun tak tahu. 

Tidak mengharapkan yang lebih dari itu tapi jika itu suratanNya, aku terima. Jika bukan pun, tidak aku merintih. In Shaa Allah. Dia lebih tahu mengenai diri aku. Segala fasa telah aku tempuhi. Kini aku merasakan yang aku sudah ditahap tidak kisah atau tidak memerlukan lelaki sebagai peniup semangat. Cukuplah dengan adanya keluarga dan teman-teman rapat.

Walau apa pun, terima kasih kepada 'dia'. Tak tahulah kan sampai bila 'dia' ni boleh bersabar dengan aku. Tengok je lah nanti. Sampai masa, tahulah kaki itu akan melangkah juga. :)

ASSALAMUALAIKUM


-----------------------------

YF : 10 years later, In Shaa Allah.




ISLAMIC PERFORMANCE NIGHT 2012 || LIGHT OF LIFE

ASSALAMUALAIKUM

Baru saja pulang dari menyaksikan Islamic Performance Night 2012 di Main Hall CAC, IIUM. Dengan tiket berharga RM10, terlebih berbaloi dengan persembahan yang diberikan. Tahniah kepada Nasyid Club IIUM dan kepada yang lain dalam menjayakan program ini.

Sempat juga menangkap aksi-aksi para penasyid dan juga pendeklamasi sajak. Gambar besar jadi combine jadi satu. Heeee. Bijak tak saya? hahahaa! XD

Tapikan... Saya terjatuh hati kat salah satu ahli dari kumpulan UNIC tu. Bersih je muka dia. Duduk tengah-tengah dalam gambar. Kalau kenal, carilah. Tapi sayangnya, dah berkahwin. *melepas!* -___-"



Apa dia? Gambar saya tak ada? Sebabnya. . . Jeng Jeng Jeng! Rahsia. Ada gambarnya. Bukan YF lah kalau tak ada gambar sendiri kan? Kikiki! Tapi tak dapat nak dikongsikan bersama anda semua. Maaf ya? *acah-acah macam retis kau YF* XD

Dalam banyak-banyak lagu yang dinyanyikan, tertarik dengan lagu Patah Hati dari kumpulan Saujana. Peh! Masyuk betul dipendengaran telinga saya ni. Tapi bukan lagu baru pun. Lagu tahun 2009 kot. Lamanya. Tak up-to-date sungguhlah kamu ni YF. Okay, okay! Saya berikan lirik dia ya? Kejap. :)

KAU TIDAK SEPERTI DULU
YANG KU KENALI DULU
RUPA HILANG SERI
MANAKAH MANISNYA

KAU TIDAK SEPERTI DULU
YANG KU KENALI DULU
MADAH TAK BERLAGU
MANAKAH GIRANGNYA

PATAH HATI
JANGAN TERDAMPAR SEPI
JANGAN TERSUNGKUR MATI
PATAH HATI
JANGAN LEBURKAN MIMPI
JANGAN MEMAKAN DIRI

BUKANKAH TUHAN CIPTAKAN MALAM
UNTUK BERADU MENANTI SIANG
BUKANKAH TUHAN TITISKAN HUJAN
MENANTI LIMPAH KEMARAU PANJANG

LAGU: HAFIZ HAMIDUN
LIRIK: FEDTRI YAHYA



Best! Percayalah! :D 

Tu je nak kongsi. Heeee. See you all on the other post yeah? :)

ASSALAMUALAIKUM

-----------------------------



YF : Kau tidak seperti dulu yang aku kenal


Sunday, November 18, 2012

KARYA TAK BERTAULIAH

ASSALAMUALAIKUM

Saja nak share gambar yang tak berapa nak profesional sangat kan. Hehehe. 







Taraaaa! Heeeee! Walaupun bakat tak ada nak edit guna Photoshop, Photoscape pun jadilah. Okaylah tu untuk level macam aku ni, kan? XD

And the last one, my header. :)


I know, kind of simple, right? But from my eyes, it's perfect. :)

Got to go! daaa!

ASSALAMUALAIKUM

--------------------------------------

YF : Jangan bilang sesiapa

Saturday, November 17, 2012

TEATER TUN DR. SITI HASMAH

ASSALAMUALAIKUM


Fuh! What a show! Can I say that? Yeah! I just did! Lisa Surihani was so cute when she dancing and singing. Eja as usual. Good! Esma Danial was really looks like Tun Dr. Mahathir. Like seriously! What else I can say, the performance was brilliant and touched. I can feel a wife's feeling when her husband thinking of other people more than himself. 

Tun Dr. Mahathir nampaknya seorang yang suka bergurau dan selamba. Yeah! Esma Danial membawa watak beliau dengan sungguh baik, dengan dialek Kedahnya. He sounds so fun, you know. :)

Cemburu tengok pasangan hebat ini. Di mana ada suami, di situ ada isterinya. Si isteri pula, sungguh penyabar. Wah! Kalau aku, susah agaknya untuk memahami seseorang yang begitu hebat. Berangan sungguh ya kau YF? :D

Agak terkilan sedikit sebab tak dapat nak tangkap gambar dengan para pelakon teater sebab teater nak mula je, bateri kamera dah habis. Peh! Al maklumlah, tidak diberi 'makan'. XD

Ini antara gambar yang mampu diupload sebab lama sungguh nak upload 3 keping gambar ni saja. Fuh! Mungkin saiz gambar agak besar. Hmm. 

Mereka berdua ni teman sebilik saya. Dari semester pertama kenal mereka. Love you girls! Thanks for the enjoyment.  :)



Lagu-lagu dalam pementasan teater tu semuanya best. Lagu terakhir sedih sungguh. Berlinang air mata Eja dibuatnya. Overall. The theater was awesome! Big applause for Eirma Fatima. Yey! Eh, over pula aku. Oppps! Sorry! :P

If korang berminat nak tengok, pergilah beli tiket cepat-cepat! Heeee. Tak rugi, serious! Eh, lupa nak habaq. First time kot jejak kaki kat Istana Budaya. Peh! Ingatkan memang takkan dapat jejakkan kaki kat situ. Ini pun sebab under subject Leadership. Sebenarnya, aku tak ambil lagi subject ni. Hehehehe. Menyelit semata-mata nak tengok teater dan nak pergi IB. Termakbul juga nak pergi IB kan YF? Alhamdulillah. ;)

Ehem! Mungkin perlu beranjak ke belakang sedikit untuk memberikan laluan kepada mata yang semakin kuyu. Hehehe. Selamat malam semua. Sleep well. Sweet dream. See you tomorrow. InsyaAllah. :)

ASSALAMUALAIKUM

---------------------------------------------

YF : Jasad kita satu.

Monday, October 15, 2012

Seminggu Sebelum Hari Raya AidilAdha

ASSALAMUALAIKUM

Segala puji bagi Allah. 

Fuh. Dah lama tak menjengah blog kesayangan. Sampai tak sanggup nak tahan hidung dari habuk-habuk dan debu-debu yang sudah lama bermaharajalela di sini. Cewah! Kalau tak sastera tak cool lah kan? 

There is too much I want to share with this blog but I cannot arrange the chronology properly. Sighs. My mistakes. However, how are you guys out there? I hope that everything is just fine. I hope so. :)

Sedikit takut sebenarnya untuk bercerita di sini. Banyak belajar dari kesilapan dan orang lain juga. Bercakap kena tengok kiri kanan, atas bawah. Kalau tidak, ada yang terasa hati dan sebagainya. 

Minggu ni banyak benda nak kena settlekan. Sebab? Sebab next week dah mid-break!!! Wehuuuuu!!! Lepas naik cuti, kerja banyak lagi nak kena hantar dan ada mid-term. Fuh. Gigit jari aku dibuatnya. Moga dipermudahkan. InsyaAllah.

Hafazan. Jangan cakaplah. Satu apa pun tak hafaz lagi. Ingatan aku semakin lama tumpul dan berkarat. Dan itu membuatkan aku selalu stress

Sebenarnya, dah nak dekat 4 minggu aku tak balik rumah. Stay kat mahallah saja. Tak sabar nak balik. Rindu gila tahap dewa keramat dengan family. XD

Next time aku update lagi okay kalau berkesempatan. Nak study dulu. Khamis ada kuiz Intro To History. Banyak weih! Kalau tak ada baca even sikit, I'm a dead meat! -__-"

Sampai berjumpa lagi! Kirim salam kat orang sebelah korang tu ek? :p

ASSALAMUALAIKUM


-----------------------------------------------

YF : I just want to be happy

Friday, June 15, 2012

YANG BARU BERLAMBAK, YANG LAMA TETAP PILIHAN DI HATI

Oleh kerana dah fed up nak ubah layout, aku terpaksa guna balik layout lama. Malas nak menggodek websites yang ada kat dalam perut En. Google kita. Sekarang dah pukul 3.18am. Orang sedap berdengkur, aku menambahkan pening kepala. Noice *nice* !

Aku harap tiada kekeliruan yang berlaku. Blog ini tetap bertuankan yang lama. Tiada admin mahupun manager. Tiada juga gaji untuk dibayar. Sebab Nuffnang pun dah lama tidak diziarahi. XD

Sebenarnya, ilmu mengedit blog dah lama berkarat dalam sisi otak aku. Nak diasah, perlukan masa dan komitmen. Bukan apa, dah lama tak berkepit dengan diari online ni. Jadi nak kena bertanya khabar dan sebagainya. Kalau tak, terkejut dia. Macam sekarang ni. Haih. Apa pun tak boleh.

Maaflah, banyak merepek. Sebab tengah makan kerepek. Sudahlah. Malas nak menaip. Baik aku pergi menaip dalam mimpi. Lagi syiok.

ASSALAMUALAIKUM


--------------------------------------

Let ALLAH guides us to the right path.

DARK SIDE || WILL YOU LOVE ME?

ASSALAMUALAIKUM

It's been a long time I did not updating my blog. Sigh. Sorry for that, my readers. Do I have my own readers? I wish I have. :)

Just want to share with you all a song that I love to hear recently. Everybody got a dark side. Right? Even me. I admit that I have my own dark side. So, someone out there. Can you love mine? :)





Lyric :

There's a place that I know
It's not pretty there and few have ever gone
If I show it to you now
Will it make you run away

Or will you stay
Even if it hurts
Even if I try to push you out
Will you return?
And remind me who I really am
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Like a diamond
From black dust
It's hard to know
What can become
If you give up
So don't give up on me
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away
Just tell me that you will stay
Promise me you will stay
Don't run away
Don't run away
Just promise me you will stay
Promise me you will stay

Will you love me? ohh

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away

Don't run away
Promise you'll stay
There's a place that I know
It's not pretty there and few have ever gone
If I show it to you now
Will it make you run away

Or will you stay
Even if it hurts
Even if I try to push you out
Will you return?
And remind me who I really am
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Like a diamond
From black dust
It's hard to know
What can become
If you give up
So don't give up on me
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away
Just tell me that you will stay
Promise me you will stay
Don't run away
Don't run away
Just promise me you will stay
Promise me you will stay

Will you love me? ohh

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away

Don't run away
Promise you'll stay
There's a place that I know
It's not pretty there and few have ever gone
If I show it to you now
Will it make you run away

Or will you stay
Even if it hurts
Even if I try to push you out
Will you return?
And remind me who I really am
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Like a diamond
From black dust
It's hard to know
What can become
If you give up
So don't give up on me
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away
Just tell me that you will stay
Promise me you will stay
Don't run away
Don't run away
Just promise me you will stay
Promise me you will stay

Will you love me? ohh

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away

Don't run away
Promise you'll stay

------------------------------------------

I'm not a good person. I know that.
I'm so sorry for that. 

ASSALAMUALAIKUM

------------------------------------------



Promise you will stay, can you?

Wednesday, February 1, 2012

BUDAK-BUDAK PUN DAH BOLEH FIKIR PASAL KAHWIN

Emo plak title aku kali ni. Heh. Saja je. Oleh kerana entri ni cerita pasal kahwin, jadi ia hanyalah untuk orang-orang bujang saja. Kehkehkeh! Guraulah! Touching pula, tumbuk nak? XD

Kalau cakap pasal kahwin, jodoh dan sebagainya, mesti berjuta-juta pendapat akan dilemparkan. Ye tak? Selalunya kita dengar dari orang dewasa mahu pun remaja. Tapi, zaman sekarang kan dah berubah. Banyak benda yang terlepas dari zon larangan dan terdedah kepada kanak-kanak seawal mereka berumur 1 tahun lagi.

Tak percaya? Jom kita baca pendapat kanak-kanak ni. 



Hahaha! Korang rasa, pendapat mereka ni boleh diterima pakai tak walaupun umur mereka masih di tahap anak pokok.

Just for fun and make us think what is marriage about through these kids opinion. XD

Want to eat something after this. Anyone?
ASSALAMUALAIKUM

-----------------------------------------

YF : It was too painful. 


WORDLESS MORNING #69


----------------------------------

YF : I want my space for myself.

Tuesday, January 31, 2012

WORDLESS MORNING #68


-----------------------------------------

YF : Syukur yang tiada terhingga

Monday, January 30, 2012

DOWNLOAD MOVIES TAPI TAK TENGOK PUN

Hahaha! Poyo tak title tu? Okay. Bai. Upps! Not yet babeh! XD

Ya. Aku memang suka download movies. Tapi ada juga yang terlepas pandang untuk ditonton. Yang betul-betul menarik perhatian je yang aku tengok. Cewah. Lagi poyo. Hahaha!


Tadi nak cari filem Abduction lakonan pujaanku, Taylor Lautner. Eh, silap. Bukanlah pujaan pun. Tapi suka tengok lakonan dia. Plus, wajahnya yang ala-ala werewolf tu kan *Penangan The Twilight Saga*. Heeee. Silalah baling telur kat entri ni. Hahahaha!

Usha punya usha. Banyak pula yang website yang aku jumpa. Jap, jap. Sabarlah. Nak copy paste url. Aduh.   -__-"

DDMF  

Banyak, kan? Rambang mata aku tengok movies yang ada. Nak download semua, memang tak lah. Habis MB aku nanti. XD

Siapa dah lunch? Aku belum lagi!
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------

YF : Baby Irfan dah besar!

Saturday, January 28, 2012

WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS 2012 || UNDI TERKINI (28 JAN 2012)



Yey! Dah naik jadi 10 orang! Banyak itu pun nak batak ke? Heh. Biarlah! Hehehehe. Tapikan, makin ramai yang join tau. Good. Good. Good. Tambahkan persaingan. Sengitkan pertandingan. Cewah!

Pada yang belum mengundi saya, ehem ehem, silalah ke WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS 2012 || DO VOTE FOR ME si dan cari url saya di Social Media Week ya? Jasa anda amatlah dihargai. Kekhkehkeh! Pape hal pun, selamat berblogging ye teman-teman? :)

ASSALAMUALAIKUM

-----------------------------------------

YF : Bilang saja bila kau mahu.


THE 10TH KINGDOM || MINI SERIES


Aku tengok series masa aku sekolah rendah rasanya. Tak pasti tahun bila. Bila tengok cerita ni, sampai sekarang teringat-ingat jalan cerita dia tau. Siapa yang kepala dia sama macam aku, bulat, mesti suka tengok cerita ni punya! Hehehe!

Penat aku cari series ni. Ye lah. Cerita ni mini series. Bukan yang macam ada season tu. Lagi satu, ramai yang cakap size cerita ni besar kalau nak download. Memang selalu hampa je tau. Kalau jumpa pun, link download dia tak berapa nak sesuai dengan keupayaan aku. Hehehe. Youtube pun ada juga. Tapi, alamak. Gambar dia pecah-pecah lah. Macam klip 3gp je aku tengok. 

Akhirnya, beberapa minggu yang lepas, aku jumpa satu blog ni. Dia provide macam-macam series wa cakap lu. Aku ingat blog dia ni dari over the sea. Punyalah aku bersusah payah nak cari ayat English bila bercakap dengan dia. Kira terdesak jugalah aku masa tu. Hentam je lah! Hahahah! Bila tengok nick dia, Alif rupanya. Heh. Tak makan belacan pun, berbahasa Melayu mesti bolehkan? ;)

Lepas tu, dia dapat cari cerita ni dengan saiz yang lebih kecil dan link download ni pun sangatlah aku suka! Tak tahu nak cakap macam mana. Terima kasihlah ya! Thanks a lot!

Siapa yang layan cerita ni, boleh terjah belog Neo-Cinetics!!! Yeah!!!

Eh, siapa nak minum nescafe ice???
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------------

YF : Girl On The Window

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...