Saturday, January 28, 2012

THE 10TH KINGDOM || MINI SERIES


Aku tengok series masa aku sekolah rendah rasanya. Tak pasti tahun bila. Bila tengok cerita ni, sampai sekarang teringat-ingat jalan cerita dia tau. Siapa yang kepala dia sama macam aku, bulat, mesti suka tengok cerita ni punya! Hehehe!

Penat aku cari series ni. Ye lah. Cerita ni mini series. Bukan yang macam ada season tu. Lagi satu, ramai yang cakap size cerita ni besar kalau nak download. Memang selalu hampa je tau. Kalau jumpa pun, link download dia tak berapa nak sesuai dengan keupayaan aku. Hehehe. Youtube pun ada juga. Tapi, alamak. Gambar dia pecah-pecah lah. Macam klip 3gp je aku tengok. 

Akhirnya, beberapa minggu yang lepas, aku jumpa satu blog ni. Dia provide macam-macam series wa cakap lu. Aku ingat blog dia ni dari over the sea. Punyalah aku bersusah payah nak cari ayat English bila bercakap dengan dia. Kira terdesak jugalah aku masa tu. Hentam je lah! Hahahah! Bila tengok nick dia, Alif rupanya. Heh. Tak makan belacan pun, berbahasa Melayu mesti bolehkan? ;)

Lepas tu, dia dapat cari cerita ni dengan saiz yang lebih kecil dan link download ni pun sangatlah aku suka! Tak tahu nak cakap macam mana. Terima kasihlah ya! Thanks a lot!

Siapa yang layan cerita ni, boleh terjah belog Neo-Cinetics!!! Yeah!!!

Eh, siapa nak minum nescafe ice???
ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------------

YF : Girl On The Window

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...