Saturday, January 28, 2012

WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS 2012 || DO VOTE FOR ME


Aku 'terjoin' event ini atas desakan seseorang ( sebenarnya lebih kepada sokongan dan dorongan. *Terima kasih Kak Farah! ).

Aku mungkin seorang blogger yang tidak seaktif dan sebagus para blogger yang lain. Tapi, tujuan dan niat aku sama seperti mereka semua. Ingin berkongsi dengan semua tentang segalanya! ( Ehem, yang private tak adalah kan ).

Aku juga mungkin tidak mempunyai entri-entri yang menarik dan tertarik seperti mereka yang lain. Namun, itulah yang datang dari fikiran dan hati aku. :)

Okay! Tidak ingin melengahkan masa! Kalau boleh, kalau sudi, kalau ada masa, kalau rajin dan kalau rasa aku patut diundi, silalah klik butang "VOTE" ya. Pastikan kriteria-kriteria blog saya seperti di bawah :


Aku masuk bukan nak menang atau populariti, tapi untuk mengetengahkan bakat yang tak berapa nak tajam ni. Hehehe. 

Kepada para blogger yang masih belum menyertai, marilah kita memeriahkan lagi acara ini. Sekiranya ingin vote dari aku, silalah bagitahu kat ruangan komen ya? Akan diundi dengan serela hatiku. Cewah! 

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman Social Media Week ini.

*Majulah blogger untuk negara

ASSALAMUALAIKUM

---------------------------------

YF : Biar kalah dengan bermaruah, dari menang secara hina.

2 comments:

EJA said...

wah nice entry tq for shared :)

DiriKu said...

@EJA : welcome! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...