Saturday, January 28, 2012

WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS 2012 || UNDI TERKINI


Syukur ALHAMDULILLAH! Baru je 2 hari, tapi dah ada 7 orang yang vote untuk blog aku. Mungkin bagi sesetengah orang tak banyak. Tapi bagi aku, banyaklah ni untuk blog picisan macam aku punya. Hehehe!

Terima kasih daun keladi kepada siapa yang telah mengundi blog aku. Kan best kalau kita boleh tahu siapa yang vote untuk kita, kan?

Kepada yang belum tahu pasal award ni, boleh terjah entri WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS 2012 || DO VOTE FOR ME atau terus ke website Social Media Week ini. *Ehem, dah singgah tu, jangan lupa vote ek? Heheheh!

ASSALAMUALAIKUM

-------------------------------

YF : Setiap kali bersin, jangan lupa ucap ALHAMDULILLAH.


2 comments:

hani apandi said...

dulukan awk, saya hairan.stiap kali saya bersin mesti kawan saya akan ckp alhamdulillah.rupa2nya, stiap kali kta bersin jantung kita berhenti.huu

DiriKu said...

@hani apandi : saya pun baru tahu juga. ish..ish..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...