Monday, October 15, 2012

Seminggu Sebelum Hari Raya AidilAdha

ASSALAMUALAIKUM

Segala puji bagi Allah. 

Fuh. Dah lama tak menjengah blog kesayangan. Sampai tak sanggup nak tahan hidung dari habuk-habuk dan debu-debu yang sudah lama bermaharajalela di sini. Cewah! Kalau tak sastera tak cool lah kan? 

There is too much I want to share with this blog but I cannot arrange the chronology properly. Sighs. My mistakes. However, how are you guys out there? I hope that everything is just fine. I hope so. :)

Sedikit takut sebenarnya untuk bercerita di sini. Banyak belajar dari kesilapan dan orang lain juga. Bercakap kena tengok kiri kanan, atas bawah. Kalau tidak, ada yang terasa hati dan sebagainya. 

Minggu ni banyak benda nak kena settlekan. Sebab? Sebab next week dah mid-break!!! Wehuuuuu!!! Lepas naik cuti, kerja banyak lagi nak kena hantar dan ada mid-term. Fuh. Gigit jari aku dibuatnya. Moga dipermudahkan. InsyaAllah.

Hafazan. Jangan cakaplah. Satu apa pun tak hafaz lagi. Ingatan aku semakin lama tumpul dan berkarat. Dan itu membuatkan aku selalu stress

Sebenarnya, dah nak dekat 4 minggu aku tak balik rumah. Stay kat mahallah saja. Tak sabar nak balik. Rindu gila tahap dewa keramat dengan family. XD

Next time aku update lagi okay kalau berkesempatan. Nak study dulu. Khamis ada kuiz Intro To History. Banyak weih! Kalau tak ada baca even sikit, I'm a dead meat! -__-"

Sampai berjumpa lagi! Kirim salam kat orang sebelah korang tu ek? :p

ASSALAMUALAIKUM


-----------------------------------------------

YF : I just want to be happy

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...