Monday, December 24, 2012

SHORT FILM OF MARIA ELENA AND ASFIRDAUS'S WEDDING DAY


I'm crying while watching this video. T.T



May Allah bless both of you. :')

Sumber : CST Breed

When can I get those moments with my beloved one?

ASSALAMUALAIKUM

--------------------------------------

YF : Will you marry me?


Saturday, December 1, 2012

1 DISEMBER 2012 || WEDDING DAY

Weeehuuuuuu!!! Sanding! Yey sanding! Over kau YF. XD

Sebenarnya, ingat nak datang lepas Zohor. Tapi pukul 2 macam tu baru tunjuk muka kat majlis. Lambat bangun satu hal. Hadiah tak balut lagi. Mata dah bengkak sebelah. Gatal gilaaaaa! -___-"

Then siap-siap nak pergi kenduri. Rushing gila. Hahaha! Kawan-kawan aku semua dah datang. Aiyoooo. -__-"

Yang bestnya, kawan-kawan satu kelas dulu, yang perempuanlah, ada hampir kesemuanya. Lama tak jumpa diorang. :')

Okay, proceed to the pictures, right? ^,^







Selain kawan-kawan yang sedia ada ni, ada lagi yang datang. Tapi tak sempat nak ambil gambar dengan diorang. Sebab diorang nak balik and nak cepat. But I'm really glad to meet them. Yes, I did. :)

Seterusnya, gambar berangan nak bersanding. Hahahahaha! Love it! Like always! :)


Muahahahahha! Over kan YF? Yeah. I know. Kikikiki. XD

Next, my wedding day. Eh. Bye!!! XD

ASSALAMUALAIKUM

-----------------------------------

YF : Black and white.


30 NOVEMBER 2012 || HARI BERSEJARAH

Helloooooooo!!!

Kabare semuaaa? Such a tiring day since yesterday. Is it? Yeah. For me. *Kau hari-hari penat YF, apa yang tak penat?* -____-"

30 November 2012 adalah tarikh yang bersejarah untuk aku, eh buat teman baikku, Siti Noor Shafekah Binti Rushdi. Heheheeh. Beliau teman dari sekolah rendah aku lagi. Dah jadi milik orang akhirnya. Alhamdulillah. Dengan sekali lafaz, dia sah menjadi isteri kepada Mohd Firdaus (kalau salah eja nama sorry). Mereka bernikah di Masjid Al-Munawarrah, Alam Megah, Shah Alam. :)

Malas nak cakap banyak-banyak, meh aku share gambar satu dozen. Kikikiki. XD

Baru sampai di masjid ^,^

This shot was for my camera :')

Bersama rakan-rakan pengantin lelaki dan perempuan.

Bersama pengantin, sahaja. ^,^

Siti Noor Shafekah Binti Rushdi

Okay. Next, aku tunjuk gambar-gambar yang aku snap sekitar pernikahan sedang berlangsung. :)






And, last but not least, me. :)


Yeah. I look sick, right? Don't know why, muka pucat gila. Hmm. Sighs. Lupakan pasal aku jap. Ini pasal kawan aku. LOLZ. :P

Before I forgot, my camerawoman, my little sis, Nurfa Hazliani. ;)


Penatnya upload gambar!!! Fuh! Next event, the wedding day. Stay still okay? :)

ASSALAMUALAIKUM

----------------------------------

YF : Aku Terima Nikahnya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...