Saturday, November 17, 2012

TEATER TUN DR. SITI HASMAH

ASSALAMUALAIKUM


Fuh! What a show! Can I say that? Yeah! I just did! Lisa Surihani was so cute when she dancing and singing. Eja as usual. Good! Esma Danial was really looks like Tun Dr. Mahathir. Like seriously! What else I can say, the performance was brilliant and touched. I can feel a wife's feeling when her husband thinking of other people more than himself. 

Tun Dr. Mahathir nampaknya seorang yang suka bergurau dan selamba. Yeah! Esma Danial membawa watak beliau dengan sungguh baik, dengan dialek Kedahnya. He sounds so fun, you know. :)

Cemburu tengok pasangan hebat ini. Di mana ada suami, di situ ada isterinya. Si isteri pula, sungguh penyabar. Wah! Kalau aku, susah agaknya untuk memahami seseorang yang begitu hebat. Berangan sungguh ya kau YF? :D

Agak terkilan sedikit sebab tak dapat nak tangkap gambar dengan para pelakon teater sebab teater nak mula je, bateri kamera dah habis. Peh! Al maklumlah, tidak diberi 'makan'. XD

Ini antara gambar yang mampu diupload sebab lama sungguh nak upload 3 keping gambar ni saja. Fuh! Mungkin saiz gambar agak besar. Hmm. 

Mereka berdua ni teman sebilik saya. Dari semester pertama kenal mereka. Love you girls! Thanks for the enjoyment.  :)



Lagu-lagu dalam pementasan teater tu semuanya best. Lagu terakhir sedih sungguh. Berlinang air mata Eja dibuatnya. Overall. The theater was awesome! Big applause for Eirma Fatima. Yey! Eh, over pula aku. Oppps! Sorry! :P

If korang berminat nak tengok, pergilah beli tiket cepat-cepat! Heeee. Tak rugi, serious! Eh, lupa nak habaq. First time kot jejak kaki kat Istana Budaya. Peh! Ingatkan memang takkan dapat jejakkan kaki kat situ. Ini pun sebab under subject Leadership. Sebenarnya, aku tak ambil lagi subject ni. Hehehehe. Menyelit semata-mata nak tengok teater dan nak pergi IB. Termakbul juga nak pergi IB kan YF? Alhamdulillah. ;)

Ehem! Mungkin perlu beranjak ke belakang sedikit untuk memberikan laluan kepada mata yang semakin kuyu. Hehehe. Selamat malam semua. Sleep well. Sweet dream. See you tomorrow. InsyaAllah. :)

ASSALAMUALAIKUM

---------------------------------------------

YF : Jasad kita satu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...