Wednesday, July 31, 2013

BLOGGER DROID || APPS UNTUK BLOGGER

Assalamualaikum!

Waaaaa! Tak sangka ada apps yang semudah ini untuk update blog. Muehehehe.

Thanks to Bro Ben sebab dah lama tak usha blog dia, tengok post terbaru dia, nampak "PUBLISH WITH BLOGGER-DROID V2.0.10".

Semakin canggih, semakin malas. Aku je yang malas. Bukan orang lain okay. Tak pasal-pasal kena bash pula nanti.

Erm. Nak study sebab esok ada final exam for tilawah. Kena hafal tajwid. Adeh.

Doakan aku ya? Amin. Eh.

Wassalam.

               -----------------------------------------

                           YF : SZAFKY

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 comments:

mama maman aka yana said...

hahaha.. update blog mmg memerlukan org yg kreatif.. :)

amanina nasuha said...

wahhh snang la mcm tu..nak jugak laaa..singgah sini :)

DiriKu said...

@mama maman aka yana : tapi saya tak kreatif. sob sob sob. T.T

@amanina nasuha : okay! :D

eiyssa aissa said...

cmner erk app to?..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...