Wednesday, July 31, 2013

DUIT RAYA || SUASANA RAYA KIAN TERASA

Assalamualaikum!

Saja nak bagitahu saya dapat duit raya yang pertama hari ini! Yeyyyyyy!

Walaupun cuma RM1, tapi tetap menghargainya memandangkan umur diri yang semakin bertambah ini. Lolz.

Semakin terasa suasana raya ya? Lagi seminggu saja lagi. Semakin terasa bila berjaya melepasi final exam untuk tilawah tadi. Muehehehe.

Korang dah beli makanan untuk berbuka? Lauk apa? Air apa? Eh. Banyak tanya pula kan. XD

Saya dah dah beli. Saya beli nasi kukus. Lauk ayam goreng. Peha lagi you all. Jangan jealous. XD

Selamat berbuka ya pada anda-anda semua. ^^,)

Wassalam.

      ---------------------------------------------

                       YF : Nicholas Louis (Karmin)

Published with Blogger-droid v2.0.10

BLOGGER DROID || APPS UNTUK BLOGGER

Assalamualaikum!

Waaaaa! Tak sangka ada apps yang semudah ini untuk update blog. Muehehehe.

Thanks to Bro Ben sebab dah lama tak usha blog dia, tengok post terbaru dia, nampak "PUBLISH WITH BLOGGER-DROID V2.0.10".

Semakin canggih, semakin malas. Aku je yang malas. Bukan orang lain okay. Tak pasal-pasal kena bash pula nanti.

Erm. Nak study sebab esok ada final exam for tilawah. Kena hafal tajwid. Adeh.

Doakan aku ya? Amin. Eh.

Wassalam.

               -----------------------------------------

                           YF : SZAFKY

Published with Blogger-droid v2.0.10

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...