Saturday, September 27, 2014

CAROUSELL || APPS FOR BUSINESS ONLINE

ASSALAMUALAIKUM

Lama sungguh tak berbakti dengan blog ni. Eceh. Hehehe. Jari dah kaku nak menaip. Nak menulis rasa dalam hati. Tapi takpelah. Benda boleh settle. :D



Saja nak share info berkaitan dengan business online kan. Facebook dan Instagram dah biasa sangat kita dengar. Pada siapa yang nak luaskan lagi jualan dalam online, boleh install apps Carousell dalam smartphone masing-masing. Jangan risau. Boleh share gambar direct dari official Instagram korang melalui website Carousell. Senang kan? Tak payah nak buat kerja dua kali. Gitu. Ihiks!

Siapa yang dah install, boleh drop your comment and share your opinion about the apps. ^^,

WASSALAM

-----------------------------------------------

YF : Yawning *Huarghhhh*


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...