Tuesday, May 10, 2016

ADA APA DENGAN YULIA FAJRIN?

Ehem! Demam ADA APA DENGAN CINTA 2 tak habis lagi ke YF? Hahaha! Ampun ya!

Aku sebenarnya sedang berkira-kira nak tukar nama blog ni; dari kisahtaksempurnadariku kepada yuliafajrin aka YF. Nama aku sendiri. 

Bukan apa. Terasa macam kisahtaksempurnadariku ni sedih je bila membacanya. Teringat balik zaman-zaman kejatuhan aku. Eceh. Bukan. Zaman sedih-sedih, putus cinta bagai tu. Uhuks! Geli plak anak tekak aku ni. See. Nampak tak aku dah matang? Yey! YF dah matang! *tipu-tipu* ><

Teringat dulu-dulu, masa tu meroyan kat blog, twitter, facebook. Pergh! Memalukan! Tapi nak buat macam mana, benda-benda macam ni lah mematangkan aku. Bukan matang apa pun sebenarnya. Aku dah move on. Malas nak fikir benda-benda yang menyedihkan. Sedih lagi tengok CGPA aku. Hahahahahahaahhaha! *tak lawak hokeyhhh*

Aku tetap aku. Sensitif. Mudah tersentuh. Eh. Promote diri sendiri nampak? Kah! Nak ambil nafas baru gitu. Mungkin aku lebih selesa guna nama aku sendiri sebagai nama baru blog aku. 

Korang rasa?

--------------------------------------------------------
YF : Leave him for me

7 comments:

Shark Kay said...

wuhuuu..
comey molek nama tu.
cepat cepat tukar.
kang orang lain ciplak menangis

Shark Kay said...

wuhuuu..
comey molek nama tu.
cepat cepat tukar.
kang orang lain ciplak menangis

Julia Johari said...

Yesss setuju...sedap nama tu mcm nama dah lama dlm arena blogging....lepas ni nak sebut Yulia...no more kisah2 sedih tu tau gogogogof

mai singgah pondok buruk juju itueeee hahaha

Nooraini Ali. said...

tukar nama sendiri lebih baik.disitu ada kekuatan diri dan pasti lebih menyerlah lepas ni. all the best sister ... jemput melawat rumah akak umminani.com

Nooraini Ali. said...

tukar nama sendiri lebih baik.disitu ada kekuatan diri dan pasti lebih menyerlah lepas ni. all the best sister ... jemput melawat rumah akak umminani.com

Putera Helmei said...

cepat-cepat tukar sbelum disambar orang.. hehehe.. yg baru bunyinya lebih komersial..

YF said...

@sharkkay: ye ke comel molek? >< thank you!

@juliajohari: baik juju! :D

@noorainiali: betul2! insyaAllah kak! :)

@puterahelmei: dah tukar! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...