Tuesday, May 10, 2016

PERUBAHAN ITU SATU KEMESTIAN

Kita harus berubah kepada yang lebih baik! Betul tak? Takkan nak ditakuk yang lama je kan? Kena berubah untuk kemajuan diri sendiri. Kan? Kan? Kan?

Haa! Entri sebelum ni, Ada Apa Dengan Yulia Fajrin? sangatlah berhubung rapat dengan entri kali ini. Setelah bertanya pada yang arif lagi bijaksana, dengan ini, dengan rasminya, aku akan menukar nama blog aku daripada kisahtaksempurnadariku kepada yuliafajrin. Weeeee!

Dengan penukaran nama blog aku, doakan aku agar aku boleh menggantikan domain dari blogspot.my kepada .com di masa hadapan kelak. Moga aku istiqamah dalam dunia blog. Pergh! Macam ucapan YB plak ya? Hahaha!

Tapi yang paling penting, kena improve dari segi penulisan dan rasa. Aku harap lepas ni, aku mampu menggegarkan jiwa di luar sana dengan penulisan aku. Hahahahha! Overlah kau YF. Ingat novel ke apa? Dush!

Okay! Penukaran nama blog bermula dari sekarang!

----------------------------------------------
YF: 3 2 1!


ADA APA DENGAN YULIA FAJRIN?

Ehem! Demam ADA APA DENGAN CINTA 2 tak habis lagi ke YF? Hahaha! Ampun ya!

Aku sebenarnya sedang berkira-kira nak tukar nama blog ni; dari kisahtaksempurnadariku kepada yuliafajrin aka YF. Nama aku sendiri. 

Bukan apa. Terasa macam kisahtaksempurnadariku ni sedih je bila membacanya. Teringat balik zaman-zaman kejatuhan aku. Eceh. Bukan. Zaman sedih-sedih, putus cinta bagai tu. Uhuks! Geli plak anak tekak aku ni. See. Nampak tak aku dah matang? Yey! YF dah matang! *tipu-tipu* ><

Teringat dulu-dulu, masa tu meroyan kat blog, twitter, facebook. Pergh! Memalukan! Tapi nak buat macam mana, benda-benda macam ni lah mematangkan aku. Bukan matang apa pun sebenarnya. Aku dah move on. Malas nak fikir benda-benda yang menyedihkan. Sedih lagi tengok CGPA aku. Hahahahahahaahhaha! *tak lawak hokeyhhh*

Aku tetap aku. Sensitif. Mudah tersentuh. Eh. Promote diri sendiri nampak? Kah! Nak ambil nafas baru gitu. Mungkin aku lebih selesa guna nama aku sendiri sebagai nama baru blog aku. 

Korang rasa?

--------------------------------------------------------
YF : Leave him for me

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...