Tuesday, October 31, 2017

Berlari Bersama NIVEA!

Waaaaa! Penat semalam tak habis lagi ni! Selepas bertungkus lumus menghabiskan 5km larian di NIVEA Care Run 2017, Kompleks Sukan Air, Precint 6, Putrajaya! *sambil lap peluh semalam 🀣

Ramai gila yang join tau! Semangat kesukanan itu yang kita mahu! πŸ‘πŸΌ



Acara dimulakan dengan ucapan dari emcees, Nadia Heng dan juga Fiqrie. Kemudian, berZumba untuk sesi warm up sebelum berlari2. Yeah! Menari2 iuolss! 😍 


Eh. Ada Sally lahhhhh! Sally who? Siti Salehalah youalllss! Cantik weih! Insikiyo teruks! Ihiks! Dia tak lari tau, bertugas jewww. 😝



Hahh! Pada yang tak tahu, NIVEA Care Run kali ini akan menyumbangkan separuh dari yuran penyertaan kepada Yayasan Budi Penyayang Malaysia (PENYAYANG). Jadi, sambil2 kita cuba untuk menjaga kesihatan dan mencegah dari bau mashemm, kita juga telah membantu rakyat Malaysia yang kurang berkemampuan. Good job NIVEA!



Bermulalahlah larian yang tak berapa nak jauh tapi still pancit juga. Before tu, kita selfie dan posing dulu ya? Kihkihkih!

1, 2, 3! Cheese!

Selang beberapa puluh minit kemudian, tamatlah larian dan jalan dan larian dan jalan aku. Tengok? Jalan je lebih. πŸ˜‚


Abaikan muka yang burn dan berminyak tu ya πŸ˜‚

Lepas dah habis lari tu, Zumba kali kedua ya untuk sejukkan badan. Semua peserta sempoi habis! Lelaki perempuan pakcik makcik pun ikut Zumba juga. Awesome!




Ewah!

Dah penat berZumba, sesi cabutan bertuah plak. Tak ada rezeki dapat. Sobsobsob! 😭

Anyways, tahniah pada yang bertuah! πŸ‘πŸΌπŸ˜


Lucky draw session!


Sakan Siti Saleha ketawa




Setelah berlari dan berpeluh sakan, armpit still lagi bau fresh dan wangi! NIVEA Protect & Care, roll-on & spray just saved ma life! Wangi kot ketiaks walau dah berhempas pulas.🀣



Sekitar NIVEA Care Run 2017!


Semua peserta bersemangat untuk memulakan larian


Ada yang berlari, ada yang berjalan, bawa stroller sambil berlari pun ada tau!


Dari kanan, Ann, Kak Tati, Kak Linda, & of course, meyh!


Blue balloons in the air babeyh!


Wall of Wishes



Percaya, pada diri.....🎢🎡🎢🎡🎢 Eh! Ternyanyi plak. πŸ˜‚ Okaylah youallss! Harap dapat join lagi next year. Yihaaaa!



————————————
YF : Kena praktis lagi nih!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...